4 aydır boyatmıyorum, kıyamıyorum. Ama dipleri gelmiş. Kızıl saç artık uzanmış dipler kötü duruyor. Bende aylardır biraz toparlansın boyarım diyip duruyorum. Ama boyama durumundan memnun değilim, dipler yine açılmak durumunda. Diyorun acaba eski koyu renge mi dönsem, dipler belli olmasa. Bir süre saçta toparlanır.Kendi haline bırakın da toparlansın biraz. Bu gidişle saçsız kalacaksınız yoksa.
Aynen o oryal çok kötü. Ayda bir kaç kere öyle açılınca çok yıpratıyor. Boya o kadar yıpratmıyor.Boyatmaktan tabi ki. Neye boyarsanız boyayın oryal kullanıyorlar saçınızda o da yıpratıyor tabii ki. Saçınızı kestirin güzelce ve kendi haline bırakın.
4 aydır boyatmıyorum, kıyamıyorum. Ama dipleri gelmiş. Kızıl saç artık uzanmış dipler kötü duruyor. Bende aylardır biraz toparlansın boyarım diyip duruyorum. Ama boyama durumundan memnun değilim, dipler yine açılmak durumunda. Diyorun acaba eski koyu renge mi dönsem, dipler belli olmasa. Bir süre saçta toparlanır.
Ben de 1 yıldır kullanıyorum her ay boya yapıyorum tabii.. çoook yıprandı ama cok seviyorum bu rengiAblam 8 yil kizila boyadi saçlarını hemde her ay her ay boya attıkça yeniledi.
En son ciddi dökülme sorunu yaşadı saçları bayağı yanmıştı
Saçlarını kestirdi boyanın tamamen gitmesi 8 9 ayı buldu.
Şimdi kendi saçlarını kullanıyor.
Priorin ı ve Hindistan cevizi yağını kesinlikle öneriyorum. bulabilirseniz saf gerçek zeytinyağı da gerçekten iyi gelecektir.
Ama boyatmayın. çünkü saç gidince geri gelmesi çok çok zor
Ben de kızılım. Hindistan cevizi yağı ile maske tavsiye ediyorum. Kestirebilirsin biraz üstelik. Ben her ay uçlarını alıyorum. Ve ben açıcı yapmadan diplerime uygulama yapıyorum. Benim kendi saçım koyu kestane. Saçın kızılın hangi tonu ?
Hmmm bakır gibi.. benimki şarap kızılı o yüzden ihtiyac duymuyorum acmaya. Ustler birazzzzcık daha koyu duruyor tabii ama kotu, itici durmuyorNasıl? Benim saç rengimi tam anlatamıyorum. Ama doğal bir kızıl, fazla açık kızıl değil. Güneşte filan daha açık görünüyor doğal olarak. Bunun gibi diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?