Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım ayni süpürge gibi gerci Süpürgeler bile guzel duruyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cileli0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
45
7
1
34
Acayip igrenc bi sacim var berbat berbat kupkuru mat dalgalimi.kivircikmi belli degilcok gür tiftik tiftik hersey var bu sacda saclarimi islakken tarayabiliyorum zar zor oda kuruyken asla tarak girmez Oraya taranmiyor cünku hep bagliyorum saten cok gür aslan pencesi gibi bide sekil aliyor off kizlar napim.bu saca ya ne sürim ne.kulanim valla biktim hep baglamami lazim duzlestirsem işin icinden cikamiyorum yardm nolursunuz hangi sampuan hangi krem sprey zeytinyagi denedim işe yaramadi badem yağıda oyle olmuyur tarak girmiyor saca karmakarisik sekil aliyo of bunaldm smdiden tşkler cvplar icin

şampuanınızı kaliteli markalardan ve kuru saça göre seçin, katı hindistan cevizi yağı saça çok güzel nem veriyor haftada bi veya iki kere dipten uca sürüp en az 4 saat bekleyin sonra yıkayın, kırıklarınız varsa kestirin, saçlarınızı çok sık yıkamayın daha da kurutursunuz, hatta evden çıkmayacağınız günlerde bırakın kendi yağıyla kalsın o şekilde beslenir saç. nem verme özelliği olan ürünleri seçerseniz biraz yatışır.

Loreal elseve elexir yağ saçın taranmasına yardım ediyor benim sacımda taranmıyor normalde ama onu bir iki damla sürdüğümde çok rahat taranıyor tavsiye ederim...
Bakım yağları da önemli tabi Hindistan cevizi Yağı ve gliserin , bebek Yağı benim vazgeçilmezlerinden tavsiye ederim ...

canım beni tarif ettin benimde saçım çok deforme oldu, ve matlaştı, bende artık sadece şampuan kullanmaya karar verdim boşuna ürünlere para vermicem, çünkü bi işe yaramıyo, saçımı rahat bırakmaya karar verdim, saçlarım diplerden uzuyor inşallah kendi rengim biran önce uzasın dahada sarı marı yapmicam ,acıcı kullanmayacağım saçlarım nefes alsın, bıktı bakım ürünlerinden onu sür bunu sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…