Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim bembeyaz

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar burda daha cok cevap bulacagim icin buraya actim.lutfen konum tasinmasin :(
Kizlar daha 23 yasindayim ve nerdeyse sacimin yarisi beyaz. Boyadan ziyade sactaki melanini dengeleyen beyazlardan beni boyasiz kurtaracak dogal ya da kozmetik bir urun var mi bildiginiz? Psikolojimi cok etkiliyo lutfen destek olun

Çevremden bildiğim kadarıyla söyleyebilirim ki boya dışındaki ürünlerden yüzde yüz etki gösterenini görmedim henüz.Malesef işin ucu boyaya çıkıyor sonunda.Kendi saç renginin tonlarında bir boya kullanırsan o kadar zorlanmazsın diye tahmin ediyorum.

Bahsettiğin yöntemler çok zararlı diye biliyorum. Bir dönem araştırmıştım bende. Pek de işe yaramıyor. 19 yaşından beri saçları beyazlamış biri olarak tek çözümün boya olduğunu söyleyebilirim.

Kizlar burda daha cok cevap bulacagim icin buraya actim.lutfen konum tasinmasin :KK43:
Kizlar daha 23 yasindayim ve nerdeyse sacimin yarisi beyaz. Boyadan ziyade sactaki melanini dengeleyen beyazlardan beni boyasiz kurtaracak dogal ya da kozmetik bir urun var mi bildiginiz? Psikolojimi cok etkiliyo lutfen destek olun

Neden psikoloji bozuyorsunuz boyayin saci. Ben de doğal kalsın derdim gecen açma işlemi olmadan kendi rengime bir boyadim sacim isim isil oldu... Eskisinden daha saglikli duruyor...

Neden boyadab bu kadar kokuyorsun ki oendi rengine boyarsin cunku o tarz bi ilac yok. Olsa zaten herkes sac beyazlamasina karsi kullanirdi. Kendi rengine boyat aralarda beyazlar oldugu icin dogal isiltili cok guzel olur bence.

aman ne dert ediyosun benim de beyaz 19 yaşında beyazlamaya başladı hiç takmıyorum boyamayıda düşünmüyorum sevmiyorum boya hiç takma yaşlılıkla falan alakası yok üzme kendini

Back
X