• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saclarım çıkıyor ( resimli )

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
merhaba kızlar gecen yaz saclarım oyle bı dökülmüştü kı saçkıran olmustum artık yer yer keklik mevcuttu simdi ise saclarımdan sac fışkırıyor Allah'a şükür tekrar çıktılar .size tavsiyem dışardan sürülen hic bir sey sac dökülmesine iyi gelmez bosuna masraf yapmayın sac kökten kan yolu ile hormonal beslenir.ben cok stresli sınırlı biriyimdir 6 aydır sac dökülme tedavimde doktorum antidepresan verdi sadce ve ilk ayda ise yaradı .yalniz doktora danışmadan sakin kullanmayın herkesin dökülmesi farklıdır sonuçta kimi hormonal dökülür kimi stresten o yüzden doktora danışın .simdiden herkese sevgiler (daha aralarda o kdr cok çıkan varki ekleyemedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 539
  • image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 554
  • image.webp
    image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 485
Ay ben böyle bişey görmedim maşallaahhh canım:oha::KK48: ben de aşırıı sinirliyim ve anti depresan kullanıyorum sen hangi hapı kullanıyorsun?

merhaba kızlar gecen yaz saclarım oyle bı dökülmüştü kı saçkıran olmustum artık yer yer keklik mevcuttu simdi ise saclarımdan sac fışkırıyor Allah'a şükür tekrar çıktılar .size tavsiyem dışardan sürülen hic bir sey sac dökülmesine iyi gelmez bosuna masraf yapmayın sac kökten kan yolu ile hormonal beslenir.ben cok stresli sınırlı biriyimdir 6 aydır sac dökülme tedavimde doktorum antidepresan verdi sadce ve ilk ayda ise yaradı .yalniz doktora danışmadan sakin kullanmayın herkesin dökülmesi farklıdır sonuçta kimi hormonal dökülür kimi stresten o yüzden doktora danışın .simdiden herkese sevgiler (daha aralarda o kdr cok çıkan varki ekleyemedim
Benimde aşırı dökülüyor dogumdan sonra çok döküldü tam durmustu 3ay dir falan yine dökülmeye başladı doktora gittim kan hapi ve biotin kullanryum ayriyetten ama.işe yaramadı cok4canm skliyo baka sebepten dolayı 2gun önce norolojiye gttm sohpet arasnda sac dokulmemden bahsettim strestendr ddi bana kan degerlerime de baktı 6tup kan alındı yarın sonucu ogrenicrm arayıp ins vitamin eksikligindendr en azndan bi çaresi olur :((ama.hafif bi antidepresan da verebilrm dedi bana gercektn iyi geliyo mu

Disardan kullanılarak 1 haftada saçların çıktığını gördüğüm ürün keşfettim sonunda .. Yıllardır neler neler denedim saç için . Ve ilk kez böyle bir etki gördüm . 1 haftada yeni saçlar çıkıyor

Disardan kullanılarak 1 haftada saçların çıktığını gördüğüm ürün keşfettim sonunda .. Yıllardır neler neler denedim saç için . Ve ilk kez böyle bir etki gördüm . 1 haftada yeni saçlar çıkıyor
Adi ne benim de çok fazla yeni saçım var o problem değilde dökülmesi dursun yeter

Adi ne benim de çok fazla yeni saçım var o problem değilde dökülmesi dursun yeter
Dökülmeyi de durduruyor. Isim yazmak reklama giriyormu . Satış danışmanları ile satılan bir marka .. dermokozmetik onaylı . Bu ürünu indirmli almak icjn satış danışmanı oldum yüzde 30 indirmli alabiliyor danışman olanlar

Dökülmeyi de durduruyor. Isim yazmak reklama giriyormu . Satış danışmanları ile satılan bir marka .. dermokozmetik onaylı . Bu ürünu indirmli almak icjn satış danışmanı oldum yüzde 30 indirmli alabiliyor danışman olanlar
Özel den isim yazın bana eczanede mi satılıyor

Canım buraya yazabilirsin sorun olmaz heralde herkes yazıyor ya da bana da atar mısın özelden ismini lütfen??

Back
X