Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok fena kabarık ve kuru

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn :KK43:

arkadaşın dediği doğru keratin iyi geliyor. fakat pahalı gelebilir.
benm de senin gibiydi. urban care şampuanın kahverengisini ve pantenenin kırık saç onarıcı bakım serumunu kullanıyorum. mükemmel oldu. saçlarım nasıl parlıyo sana anlatamam :)

keratin bakımı nedir.. her kuaför yapar mı.. nasıl yapılıyor ve fiyatı ne kadar o_O

Yogun krem bakımı saça nem weriyor ve kırıkları onarıyor 1 aya kadar da saçını dümdüz kullanabiliyorsun.her kuaför yapar tabi ama ne kalite de yapar bilemıorum ii kuaför seçmek lazım.saç boyuna göre de fiyatları değişir benım omuz hizamdakı saçıma 120 ye yapıyor.

Kizlar baska bir konuda bahsettigim seyden size de kopyaliyorum faydasi olur umarim, rhangi bir bakım uyguladın mı hiç ?

Selam canim , benim de saclarim senin gibi dalgali ve sekle girmiyor cok iyi anliyorum seni , bende surekli masa yapardim sacimi cunku dalgali olmasina ragmen daginik ve porsuk duruyor bakimsiz tuy gibi gozukuyor , yanik yanik kokuyordu kafam hep , ama uzun suredir biraktim masa duzlestirici vs. Daha fazla yanmasin diye hicbir sekle sokmadan sadece toplayip geziyordum , hep bakim uygulamak isterim saclarima ama cok usendigim icin hic yapmadim simdiye kadar , ama uzun zamandir duzenli olarak uyguladigim ve cook memnun oldugum birsey var ki o da bebe yagi hem cildim hem saclarim cok kurudur benim o yuzden hep vucuduma hem de banyodan sonra islak saclarima surerim bebe yagi ve yumusacik bakimli oluyor saclarim , bebe yagini surup taradiktan sonra dokulen saclardan sonra gun icinde ve obur banyo gunume kadar hicdokulmuyor sacim , biraz kuruyunca nemliyken oruyorum sacimi sabah kalkinca harika oluyor , o bakimsiz saclarim parlak ve su dalgasi gibi , hem de misler gibi kokuyor , hepinize tavsiye ederim

Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn :KK43:

arkadaşım derdimiz ortak sanırım ben çözümümü buldum internetten aldığım bir ürün var gerçi saç bakım setinide aldım birlikte kullandım dökülme ve kepek problemimi çözdü resmen . neyse kuruluk ve saçlarımdaki kabarma problemimi REMOLENT Hair Guard Saç kremi ile yendim diyebilirim öyle sıradan bir market saç kremi değil onların çoğu deterjan zaten ben REMOLENT i Eczanemden aldım içinde Argan yağı ve Keratin var ayrıca panthenol , papatya falan da var çok iyi geldi saçlarıma çok memnunum kesinlikle dene bence pişman olmazsın ...

arkadaşım derdimiz ortak sanırım ben çözümümü buldum internetten aldığım bir ürün var gerçi saç bakım setinide aldım birlikte kullandım dökülme ve kepek problemimi çözdü resmen . neyse kuruluk ve saçlarımdaki kabarma problemimi REMOLENT Hair Guard Saç kremi ile yendim diyebilirim öyle sıradan bir market saç kremi değil onların çoğu deterjan zaten ben REMOLENT i Eczanemden aldım içinde Argan yağı ve Keratin var ayrıca panthenol , papatya falan da var çok iyi geldi saçlarıma çok memnunum kesinlikle dene bence pişman olmazsın ...
Reklam icin olusturulmus uyelik , insanlari kandirmayin , sahtekarlik bu yaptiginiz

internetten baktım ama fiyat göremedim acaba ne kadar fiyatı merak ettim

harbi ya bende hemen ne kadar diye sormuşum
zaten yeni üye olmuşsun reklam kokuyorsun arkadaşımın dediği gibi

harbi ya bende hemen ne kadar diye sormuşum
zaten yeni üye olmuşsun reklam kokuyorsun arkadaşımın dediği gibi
:) Dökulme içinse bir tarıf vereyım size deneyın farkı görürsünüz hemde kokusuz ben haftada 1 10 gunde bır aklıma geldıkce yapıyorum :)
2 3 diş sarımsagı kabuklarıyla bırlıkte göz kararı zeytınyagıyla ıyıce kavurun kokusu gelene kadar.Ocagı kapadıktan sonrada hala sıcakken yıne göz kararı badem yagı dökun karısıma ılıyınca uygulayın masajla komple sac derısıne 4 5 saat falan bekletıp yıkayın faydası oluyor gercekten :)

Isterdim denemek ama cok usengecim ben ya =) o yuzden yaptigim tek sey pratik oldugu icin , cam terebent esansini kullanmak , yalniz gercekten dedikleri kadar varmis yahu baya memnun kaldim , annem de oyle , saclari cok dokulurdu annemin onunki bile azaldi hem de uzadi o yuzden tavsiye ederim valla kizlar :)

Isterdim denemek ama cok usengecim ben ya =) o yuzden yaptigim tek sey pratik oldugu icin , cam terebent esansini kullanmak , yalniz gercekten dedikleri kadar varmis yahu baya memnun kaldim , annem de oyle , saclari cok dokulurdu annemin onunki bile azaldi hem de uzadi o yuzden tavsiye ederim valla kizlar :)
kızlar bakım yapsın diye hakiki zeytinyağı yumurta akı vs vs yag ekliyorum uyguluyorum buram bura hem döküyor hem sacım boyalı olduğu için boyayıda hafiften akıtıyor gibi(sırf saç rengini akıttıgı için şuan yapıyorum sacımın rengi koyu oldu beyenmedim diye) hani dicem yaş oldu 32 yaştan dolayımı artık :(( yada sizlerde de böyle uygularken dökülme oluyormu acaba

Ya ben oyle seylere hic inanmiyorum bazi forumlarda kafalarina ketcap mayonez vs suren bile var , hic faydali gelmiyor bana bu bakimlar , surekli saclarla ugrasinca uzayacagi varsa da uzamiyor dokuluyor , saci biraz kendi haline birakmak lazim , onu bunu surup yikamak yoruyor sacin kendi dengesini bozuyor , sac kendi yaginda kalsa daha saglikli uzuyor , aslinda yapacagimiz en iyi bakim kesinlikle dengeli beslenmekten geciyor , dedigim gibi benim tek uyguladigim sey sampuanima cam terebnt esansi koymak , bir de dustan sonra vazgecilmezim bebe yagim :)

kızlar bakım yapsın diye hakiki zeytinyağı yumurta akı vs vs yag ekliyorum uyguluyorum buram bura hem döküyor hem sacım boyalı olduğu için boyayıda hafiften akıtıyor gibi(sırf saç rengini akıttıgı için şuan yapıyorum sacımın rengi koyu oldu beyenmedim diye) hani dicem yaş oldu 32 yaştan dolayımı artık :KK43:( yada sizlerde de böyle uygularken dökülme oluyormu acaba
Yumurta sürme saçına derim çogu kişi iyi der ama bence deil.Yag surdukten sonra saçı yıkarken önceden kopmuş saçlar kayarak dökulebiliyor.Aman nolucak zararı olmaz diye surdugumuz cogu şey aslında farkettirmeden zarar verıyor

Ya ben oyle seylere hic inanmiyorum bazi forumlarda kafalarina ketcap mayonez vs suren bile var , hic faydali gelmiyor bana bu bakimlar , surekli saclarla ugrasinca uzayacagi varsa da uzamiyor dokuluyor , saci biraz kendi haline birakmak lazim , onu bunu surup yikamak yoruyor sacin kendi dengesini bozuyor , sac kendi yaginda kalsa daha saglikli uzuyor , aslinda yapacagimiz en iyi bakim kesinlikle dengeli beslenmekten geciyor , dedigim gibi benim tek uyguladigim sey sampuanima cam terebnt esansi koymak , bir de dustan sonra vazgecilmezim bebe yagim :)

:KK57:ketçap mayonezmi hardalda koyaylarmış üstüne :)
Evet katılıyorum sana saçıda çok yormamak lazım belli bir yagın yada bakımın olucak haftada 2 haftada surucen onu baska hiç bişey surmuceksın

Back
X