- 2 Kasım 2014
- 37
- 10
- 88
- Konu Sahibi pencerendekimavi
Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn![]()
Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn![]()
Kuaför desteğinle 3 ayda bir keratin bakımı yaptırabilirsin ben inanılmaz çözüm aldım.
arkadaşın dediği doğru keratin iyi geliyor. fakat pahalı gelebilir.
benm de senin gibiydi. urban care şampuanın kahverengisini ve pantenenin kırık saç onarıcı bakım serumunu kullanıyorum. mükemmel oldu. saçlarım nasıl parlıyo sana anlatamam :)
Urban care dediğin şampuan eczanelerde var mıdır ?
teşekkürlergratislerde watsonsta var. eczaneleri bilmiyorum. 12 liraya aldım geçen
keratin bakımı nedir.. her kuaför yapar mı.. nasıl yapılıyor ve fiyatı ne kadar![]()
Reklam icin olusturulmus uyelik , insanlari kandirmayin , sahtekarlik bu yaptiginizarkadaşım derdimiz ortak sanırım ben çözümümü buldum internetten aldığım bir ürün var gerçi saç bakım setinide aldım birlikte kullandım dökülme ve kepek problemimi çözdü resmen . neyse kuruluk ve saçlarımdaki kabarma problemimi REMOLENT Hair Guard Saç kremi ile yendim diyebilirim öyle sıradan bir market saç kremi değil onların çoğu deterjan zaten ben REMOLENT i Eczanemden aldım içinde Argan yağı ve Keratin var ayrıca panthenol , papatya falan da var çok iyi geldi saçlarıma çok memnunum kesinlikle dene bence pişman olmazsın ...
arkadaşım derdimiz ortak sanırım ben çözümümü buldum internetten aldığım bir ürün var gerçi saç bakım setinide aldım birlikte kullandım dökülme ve kepek problemimi çözdü resmen . neyse kuruluk ve saçlarımdaki kabarma problemimi REMOLENT Hair Guard Saç kremi ile yendim diyebilirim öyle sıradan bir market saç kremi değil onların çoğu deterjan zaten ben REMOLENT i Eczanemden aldım içinde Argan yağı ve Keratin var ayrıca panthenol , papatya falan da var çok iyi geldi saçlarıma çok memnunum kesinlikle dene bence pişman olmazsın ...
harbi ya bende hemen ne kadar diye sormuşumarkadaşım derdimiz ortak sanırım ben çözümümü buldum internetten aldığım bir ürün var gerçi saç bakım setinide aldım birlikte kullandım dökülme ve kepek problemimi çözdü resmen . neyse kuruluk ve saçlarımdaki kabarma problemimi REMOLENT Hair Guard Saç kremi ile yendim diyebilirim öyle sıradan bir market saç kremi değil onların çoğu deterjan zaten ben REMOLENT i Eczanemden aldım içinde Argan yağı ve Keratin var ayrıca panthenol , papatya falan da var çok iyi geldi saçlarıma çok memnunum kesinlikle dene bence pişman olmazsın ...
:) Dökulme içinse bir tarıf vereyım size deneyın farkı görürsünüz hemde kokusuz ben haftada 1 10 gunde bır aklıma geldıkce yapıyorum :)harbi ya bende hemen ne kadar diye sormuşum
zaten yeni üye olmuşsun reklam kokuyorsun arkadaşımın dediği gibi
kızlar bakım yapsın diye hakiki zeytinyağı yumurta akı vs vs yag ekliyorum uyguluyorum buram bura hem döküyor hem sacım boyalı olduğu için boyayıda hafiften akıtıyor gibi(sırf saç rengini akıttıgı için şuan yapıyorum sacımın rengi koyu oldu beyenmedim diye) hani dicem yaş oldu 32 yaştan dolayımı artıkIsterdim denemek ama cok usengecim ben ya =) o yuzden yaptigim tek sey pratik oldugu icin , cam terebent esansini kullanmak , yalniz gercekten dedikleri kadar varmis yahu baya memnun kaldim , annem de oyle , saclari cok dokulurdu annemin onunki bile azaldi hem de uzadi o yuzden tavsiye ederim valla kizlar :)
Yumurta sürme saçına derim çogu kişi iyi der ama bence deil.Yag surdukten sonra saçı yıkarken önceden kopmuş saçlar kayarak dökulebiliyor.Aman nolucak zararı olmaz diye surdugumuz cogu şey aslında farkettirmeden zarar verıyorkızlar bakım yapsın diye hakiki zeytinyağı yumurta akı vs vs yag ekliyorum uyguluyorum buram bura hem döküyor hem sacım boyalı olduğu için boyayıda hafiften akıtıyor gibi(sırf saç rengini akıttıgı için şuan yapıyorum sacımın rengi koyu oldu beyenmedim diye) hani dicem yaş oldu 32 yaştan dolayımı artık( yada sizlerde de böyle uygularken dökülme oluyormu acaba
Ya ben oyle seylere hic inanmiyorum bazi forumlarda kafalarina ketcap mayonez vs suren bile var , hic faydali gelmiyor bana bu bakimlar , surekli saclarla ugrasinca uzayacagi varsa da uzamiyor dokuluyor , saci biraz kendi haline birakmak lazim , onu bunu surup yikamak yoruyor sacin kendi dengesini bozuyor , sac kendi yaginda kalsa daha saglikli uzuyor , aslinda yapacagimiz en iyi bakim kesinlikle dengeli beslenmekten geciyor , dedigim gibi benim tek uyguladigim sey sampuanima cam terebnt esansi koymak , bir de dustan sonra vazgecilmezim bebe yagim :)