Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok fena kabarık ve kuru

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de aynı dertten müzdaribim ve çok sıkıntı yaşıyorum.... Kabarık olması bir yana saçlarım tam doğru ifade edebilir miyim bilmiyorum ama tüleriyorda... Glissin 3 kat keratin serisini aldım deniyorum... Saçlarım yumuşak ama bahsettiğim tülerme hala mevcut:KK43: ne yapıcam bilmiyorum...

Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn :KK43:
yoğurt sür saçının her tarafına,inan ki çok yumuşatıyor,aynı zamanda parlatıyor. 1 saat beklet yoğurdu saçında sonra da yıka. Hatta yıkarken çok şampuan kullanma ki yoğurdun yağı biraz saçında kalsın. Kırıklara da çok iyi geliyor. Zamanında çok kırık vardı saçımda ama yoğurt sürdüğüm için ve ayda bir saç uçlarımı çeyrek cm kadar kestiğim için hiç kırık yok .. Saçlarım da yumuşacık hiç kabarmıyor. Dene bak çok memnun kalacaksın. Her duşta muhakkak uygulaman gerek :KK54:

yoğurt sür saçının her tarafına,inan ki çok yumuşatıyor,aynı zamanda parlatıyor. 1 saat beklet yoğurdu saçında sonra da yıka. Hatta yıkarken çok şampuan kullanma ki yoğurdun yağı biraz saçında kalsın. Kırıklara da çok iyi geliyor. Zamanında çok kırık vardı saçımda ama yoğurt sürdüğüm için ve ayda bir saç uçlarımı çeyrek cm kadar kestiğim için hiç kırık yok .. Saçlarım da yumuşacık hiç kabarmıyor. Dene bak çok memnun kalacaksın. Her duşta muhakkak uygulaman gerek :KK54:
ve sakın sabunla saçlarını yıkama muhakkak sampuan kullan.Ben aktardan aldığım bitkisel şampuanı kullanıyorum. Sabun saçı kurutuyor ve kabartıyor ve dolayısıyla da zamanla kırıklar oluşuyor. Aklında kalsın cnm. Hoppa

ketçabın bir faydası olacağına inanmıyorum sonuçta beta karotenin saça bir yararı yok :KK53: Ama mayonez oldukça faydalı içeriğinde yumurta, zeytinyağı, sarımsak ve sirke bulundurduğu için.. Uzatmak için değil ama boyadan yıpranan kısımlar için kullandım ben geçenlerde, zeytinyağıyla biraz inceltip sürdüm ve streçleyip bir kaç saat bekledim, sonuç olarak 3 yıkama sonunda bile hala yumuşaklığını koruyor 15 günde 1 uygulamayı düşünüyorum sadece bu yüzden :KK6: O yıpranmış yoluk görünümlü saçları bile gayet adam etti, yumuşattı:KK23:

Argan yağı, badem yağı ve menekşe yağını karıştırıp kullanmanı öneririm çok faydasını görürsün. 1 ay kullandım çok fayda etti. Yıpranmış görünümünde çok azalma oldu. Bence denemelisin.

keratin kullanmayın arkadaşlar ya herkeste aynısını diyor..haberleri hiç izlemezmisiniz.. kanserojen madde içeriyor..!!!!! özellikle internette biraz araştırırsanız göreceksiniz..doğal yollarla uğraşın..

Ben de aynı dertten müzdaribim ve çok sıkıntı yaşıyorum.... Kabarık olması bir yana saçlarım tam doğru ifade edebilir miyim bilmiyorum ama tüleriyorda... Glissin 3 kat keratin serisini aldım deniyorum... Saçlarım yumuşak ama bahsettiğim tülerme hala mevcut:KK43: ne yapıcam bilmiyorum...
28 yılır aynı dert bende de var, hiç bilmem saçımı yıkayıp dışarı çıkayım, ya düzleştiricem, ya maşa yapıcam yada jöle sürüp kıvırcık kullanıcam. neler denedim lavantalar yağlar ballı sular yok yok yok çaresi malesef.

Kizlar baska bir konuda bahsettigim seyden size de kopyaliyorum faydasi olur umarim, rhangi bir bakım uyguladın mı hiç ?

Selam canim , benim de saclarim senin gibi dalgali ve sekle girmiyor cok iyi anliyorum seni , bende surekli masa yapardim sacimi cunku dalgali olmasina ragmen daginik ve porsuk duruyor bakimsiz tuy gibi gozukuyor , yanik yanik kokuyordu kafam hep , ama uzun suredir biraktim masa duzlestirici vs. Daha fazla yanmasin diye hicbir sekle sokmadan sadece toplayip geziyordum , hep bakim uygulamak isterim saclarima ama cok usendigim icin hic yapmadim simdiye kadar , ama uzun zamandir duzenli olarak uyguladigim ve cook memnun oldugum birsey var ki o da bebe yagi hem cildim hem saclarim cok kurudur benim o yuzden hep vucuduma hem de banyodan sonra islak saclarima surerim bebe yagi ve yumusacik bakimli oluyor saclarim , bebe yagini surup taradiktan sonra dokulen saclardan sonra gun icinde ve obur banyo gunume kadar hicdokulmuyor sacim , biraz kuruyunca nemliyken oruyorum sacimi sabah kalkinca harika oluyor , o bakimsiz saclarim parlak ve su dalgasi gibi , hem de misler gibikokuyor , hepinize tavsiye ederim
Güzel bir paylaşım canım Sağol. .. peki ne kadar yağ suruyorsun saçına. ..fazla sürücü yağlı görünür gibi geliyor. ..

Isterdim denemek ama cok usengecim ben ya =) o yuzden yaptigim tek sey pratik oldugu icin , cam terebent esansini kullanmak , yalniz gercekten dedikleri kadar varmis yahu baya memnun kaldim , annem de oyle , saclari cok dokulurdu annemin onunki bile azaldi hem de uzadi o yuzden tavsiye ederim valla kizlar :)
Canim bunu ben
Güzel bir paylaşım olmuş Teşekkürler. ..

ketçabın bir faydası olacağına inanmıyorum sonuçta beta karotenin saça bir yararı yok :KK53: Ama mayonez oldukça faydalı içeriğinde yumurta, zeytinyağı, sarımsak ve sirke bulundurduğu için.. Uzatmak için değil ama boyadan yıpranan kısımlar için kullandım ben geçenlerde, zeytinyağıyla biraz inceltip sürdüm ve streçleyip bir kaç saat bekledim, sonuç olarak 3 yıkama sonunda bile hala yumuşaklığını koruyor 15 günde 1 uygulamayı düşünüyorum sadece bu yüzden :KK6: O yıpranmış yoluk görünümlü saçları bile gayet adam etti, yumuşattı:KK23:
harika bir haber bende uygulayacagim Teşekkürler. ..

Back
X