Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok hızlı uzuyor . .Nasıl mı . . ??

bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama bir faydası yok acaba bende sarımsakları dövüp şampuanıöa mı katayım acaba

bende denedim ama benim saclarda tik yok .....onuda birak koku yüzünden kocadan oluyodum ...öliiiim ben yaaa.....

bende denedim ama benim saclarda tik yok .....onuda birak koku yüzünden kocadan oluyodum ...öliiiim ben yaaa.....

canim sinemakili maskeyi uyguladinmi bende ise yariyo gibi ben bile inanamadim saclarima diye basliyan bi topikte bi bak istersenkaydirigubbakcemile3

bnde turplu su yapıodm yazn ama bıktm artk kokusundn işe yaramştı bide bunu deniym bkm teşekkürleRrR. . :dance:uzun saçlarla kalın. . kaydirigubbakcemile2

yeah o sarımsagı ben de dövdüm şampuana kattım amaaa

banyo koktu midem kalktı yıkadım

babam da banyoya girmiş arkamdan...

BANYODA BİRİ SARIMSAK YEMİŞ HANIMMM diye bağırıyor anneme yaa hahah :D:D sırnaşık şey

bi daha yapamadım valla banyo kokuo :s

sinamekili karısım ne anlamadım bıde sampuanın markası ne olursa olsun sarımsakmı katcaz kafam karıstı
canim sac uzatma topiginde kuaförden sac uzatma yöntemi ve ben bile inanamadim bir bucuk ayda 10 cm diye topikler var orda tarifi sarimsaga gelince farketmiyomus galiba rendele sarimsaklari ama sarimsakli sampuan cok olmasin bekledikce agirlasiyo kokusu 100gr lik bi yap bitince yine yaparsin kokusu acayip agir oluyomus

arkadaşım kimsenin bişey uydurduğu:olmaz: ..biri bişi diyosa insanların yararına oldun diye diyordur..1 ay 10 gün sinamekili ve 2 aydır da zeytinyağı maskesini yapıyorum 10 cm uzadı saçım resim de koydum...herkes de fark ediyor işimşz gücümüz yok da milleti mi kandırıcaz !!! ben ölçtüm 10 cm idi ve geçti daha da uzamaya devam ediyor...biraz daha yumuşak hitap şekilleriye konuşrsak daha iyi olur...arkadaşımıznki çabuk uzayan bi saçtır olabilir...

Sinemaki nedir ben bilmiyorum ?? google'den resimini aradim bulamadim..

Yapmayın allah aşkına saç hiç ayda 6cm uzarmı..Besliyor yumuşatıyor vs anlarımda hiçbirşey saçı ayda 6 cm uzatamaz

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

kızlar bende yni bşladım şampuana saımsak koydum,elma sirkesi ve ısırgan otu karışımnı yapıp saçıma uygulayaıp yatıorum ve ısırgan otunu kaynatıp sabah uyandığımda sarmısaklı şampunla yıkadıktan sonra suyuyla duruluorum. ısırgan otu gerçekten etkisini gösteriormuş annemn aldığı yerde demiş bi haftada uzadığını fark eder die sositososito valla hiç sarımsaklı şampunda koku falan yapmıo bi an önce etkisini görmek istiorum, sonuçlarını mutlaka sizlerle paylaşıcam :lepi: aama saçlarım inanlmaz sağlıklı gözüküo yumuşak ve çok parlaklar e olsun yani okadar şey sürüorum ve saçımı sürekli topluorum sonucu daha ii fark edeblmek için :icecream: kılzar sizde uygulayın
Isirgan nasil bisey canim.kurutulmus haldemi yani

Back
X