- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende denedim ama benim saclarda tik yok .....onuda birak koku yüzünden kocadan oluyodum ...öliiiim ben yaaa.....
canim sac uzatma topiginde kuaförden sac uzatma yöntemi ve ben bile inanamadim bir bucuk ayda 10 cm diye topikler var orda tarifi sarimsaga gelince farketmiyomus galiba rendele sarimsaklari ama sarimsakli sampuan cok olmasin bekledikce agirlasiyo kokusu 100gr lik bi yap bitince yine yaparsin kokusu acayip agir oluyomussinamekili karısım ne anlamadım bıde sampuanın markası ne olursa olsun sarımsakmı katcaz kafam karıstı
arkadaşım kimsenin bişey uydurduğulmaz: ..biri bişi diyosa insanların yararına oldun diye diyordur..1 ay 10 gün sinamekili ve 2 aydır da zeytinyağı maskesini yapıyorum 10 cm uzadı saçım resim de koydum...herkes de fark ediyor işimşz gücümüz yok da milleti mi kandırıcaz !!! ben ölçtüm 10 cm idi ve geçti daha da uzamaya devam ediyor...biraz daha yumuşak hitap şekilleriye konuşrsak daha iyi olur...arkadaşımıznki çabuk uzayan bi saçtır olabilir...
Isirgan nasil bisey canim.kurutulmus haldemi yanikızlar bende yni bşladım şampuana saımsak koydum,elma sirkesi ve ısırgan otu karışımnı yapıp saçıma uygulayaıp yatıorum ve ısırgan otunu kaynatıp sabah uyandığımda sarmısaklı şampunla yıkadıktan sonra suyuyla duruluorum. ısırgan otu gerçekten etkisini gösteriormuş annemn aldığı yerde demiş bi haftada uzadığını fark eder die sositososito valla hiç sarımsaklı şampunda koku falan yapmıo bi an önce etkisini görmek istiorum, sonuçlarını mutlaka sizlerle paylaşıcam :lepi: aama saçlarım inanlmaz sağlıklı gözüküo yumuşak ve çok parlaklar e olsun yani okadar şey sürüorum ve saçımı sürekli topluorum sonucu daha ii fark edeblmek için :icecream: kılzar sizde uygulayın