Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçımız aynı sanırım uzun ama kırıklı
kestirmeye de kıyamıyoruz
ben hafta 1 kez mayonez sürüyorum saçıma kökler hariç heryere sonra tarıyorum 1 saat bekletp yıkıyorum yaklaşık 2 aydır yapıyorum çok iyi geldi bana
mayonez yumurta yağ ve sirkede oluştuğu için üçüde saça çok faydalı
bi de ben yılda iki kez bi yazın bi de kışın uçlarından kendim keserim
önce bi araştır sonra dene istersen
canım bende mayonez sürmeyi düşünüyorum ama kokmuyor mu yıkadıktan sonra tekrar sac kerimi sürüyormusun? nasıl yapyorsun?
hımm tamam canım anladım bende hep lavabta yağı kullanırım kovaya biraz damlatırım son durulanma suyuna oğlişimede yaprım herkes bayırlır saclarına hemde gürleştiryo lavanta yağı oğumda denedim işe yaradı sirkeli suyuda parlaklık olsun die kuvvetlensin die abim kullanır gercekten oda işe yarıyo ama ben bişi söyleyeyim saclarım sac kerimi kullnamaya basladıktan sonra az kırıldı ve uzadı ama kırılma konusunda pekte yardımcı olmuyor senin yöntemi denicem bakalım saol![]()
canım mesela sarımsak bi çok kişinin saçına çok faydalı dökülmeyi durdurup yeni saçlar çıkarıyo ama ben geçen yaz 1 ay kullandım o dönem hiç dökülmeyen saçım döküldü canzılaştı
herşey herkesde aynı etkiyi yapmıyo saç kremi sna ii gelmiştr ama bnm saçıma ii gelmiyo sevmiyorum
mayonezi sür bakalım denersin ben faydasını gördüm kırıkları kesmiyorum artık onları bile düzeltiyor
ılık suyla yıka ama
lavanta da kullnıyomuşsun oğluşunla miss gbi olursunuz![]()
olmaz bence de canım
kırık bu
düşünsene bi hangi ürün çatallarını kırıklarını düzeltebilir
ne yapacak o ürün
çatallarını yapıştırıp bir bütün haline mi getirecek
ben inanmıyorum kırık için olan bu tür ürünlere bakımlara
kırıklarını kesmezsen uzamaz tabi 2 haftada 1 kendin 1 cm kes en azından
ben ayda 1 kuaföre gidip 1 cm kestiririm