Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kuru ve elektriklenme var yardımcı olurmusunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

serhat_tugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
57
11
3
27
Bildiğiniz şampuan Doğal yöntem saç maskesi krem gibi Bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim çünkü artık baş edemez oldum ve kuruluk yüzünden çok kırılıyor uzamıyor

Selam benim saçlarım da aynı şekilde çok kuru yıpranmış ve elektriklenir ve hatta kabarır. Önlemek için kullandıklarım, saçlarımı organix şampuan ile yıkarım saç kremim urban care. Saçlarıma haftada bir hindistan cevizi yağı ile bakım yapıyorum. Saçlarımı fön makinesi ile kurutmuyorum veya yavaş hızda kuruturum. Duştan sonra saçlarıma bonacure kırık önleyici sürüyorum bazı günler kuruyken de sürüyorum bunu. Bir de arada bir panten elixir argan yağı sürüyorum. Hindistan cevizi yağı, şampuanım ve saç kremim saçlarımı yumuşattı oldukça yumuşaklar artık :) bonacure de elektriklenmeyi ve kabarmayı engelliyor. Ben hepsinden çok memnunum.

Merhaba bu hindistan cevizi yağı bildiğimiz aktarda satılanmı

ANLADIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

benim de saçlarım inanılmaz kuru. denemediğim şey kalmadı hemen hemen. ben de hindistancevizi yağı uyguluyorum haftada bir tüm saça uygulayıp sabaha kadar bekletip sabah yıkıyorum. ayrıca ben her banyodan sonra serum gibi özellikle saç uçlarıma uyguluyorum(az bi miktar). yumuşatıyor ve kabarmayı da yatıştırıyor.

benim en sevdiğim, hindistancevizi yağından sonra denediklerimin içinde tek geçeceğim şeylerden biri de john frieda'nın yoğun nem maskesi. ben her banyodan sonra saç kremi olarak kullanıyorum. Bekleme süresi de çok uzun olmadığından hem kullanım açısından pratik hem de cidden nemlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…