Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kuru ve sert :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MysticQueen

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
10
0
6
35
İzmir
Yazın Gratis'in Extra Blonde spreyini kullandım.Amacım sadece uçlarını açmaktı fakat gittikçe diplere geldim saçlarım turuncu sarı kahve değişik bir renk oldu. Neyse ki tenim bembeyaz olduğu için çok kötü durmuyor fakat henüz 16 yaşındayım ve boya yapmak istemiyorum. Bu yüzden spreyi dipler çıktıkça kullanmak zorunda kalıyorum. Saçlarım zaten çok bakımlı ve yumuşacık değildi önceden. Şimdiyse iyice sertleşti. Dalgalı kıvırcık arası saçlarım var. Çok fazla kabarıyor. Gliss'in şampuanı, saç bakım kremi ve kurunu kullanıyorum. Kabarmasın diye de banyodan sonra Elidor'un şekillendirici bakım kreminden sürüyorum.Saçlarımın yumuşacık olmasını istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Benim saçlarımda sarı canım. Ve bana en iyi gelen Gliss'in altın rengi şampuanı olmuştu. Ama Gliss'in sadece şampuanını kullanıyorum çünkü krem ve maskesinin pek bir işe yaramadığını düşünüyorum. Onun yerine aynı serinin sıvı saç kremini almayı deneyebilirsin.
Ve mutlaka denemediysen Watsons Ballı veya Avakadolu sac maskesini dene. Bildiğin saçını yumuşacık yapıyor pamuk gibi. Elin kayıyor saç tellerinden.

Benim saçlarımda sarı canım. Ve bana en iyi gelen Gliss'in altın rengi şampuanı olmuştu. Ama Gliss'in sadece şampuanını kullanıyorum çünkü krem ve maskesinin pek bir işe yaramadığını düşünüyorum. Onun yerine aynı serinin sıvı saç kremini almayı deneyebilirsin.
Ve mutlaka denemediysen Watsons Ballı veya Avakadolu sac maskesini dene. Bildiğin saçını yumuşacık yapıyor pamuk gibi. Elin kayıyor saç tellerinden.
Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim :)

benim de saçlarım sarı hem de röfleli canım 18 yaşındayken boyatmıştım.. benim de saçlarım kuru fakat övgüler yağıyor saçıma çünkü sürekli bakım yapıyorum..
şampuan olarak ben elidor kullanıyorum turuncu seriyi.. saç kremi de yine aynı serini..
john frieda nın nem maskesi var çok çok güzel hafta da 1 ya da 2 onu uyguluyorum :12:
aktardan badem yağı ya da saf zeytin yağını elini yakmayacak kadar ısıt kulak hizasından başlayarak saçına sür iyice yedir. 30 dk beklet sonra saçlarına saç kırıtma makinasıyla ısı uygula 2 3 dk .. ve yıka.

çıktıktan sonra saç serumu uygula saç uçlarına elsevenin yeni saç bakım yağı var çok başarılı.
bunları uygularsan bir nebze kuruluğunu gidermiş olursun canım :emir_bebek:

benim de saçlarım sarı hem de röfleli canım 18 yaşındayken boyatmıştım.. benim de saçlarım kuru fakat övgüler yağıyor saçıma çünkü sürekli bakım yapıyorum..
şampuan olarak ben elidor kullanıyorum turuncu seriyi.. saç kremi de yine aynı serini..
john frieda nın nem maskesi var çok çok güzel hafta da 1 ya da 2 onu uyguluyorum :12:
aktardan badem yağı ya da saf zeytin yağını elini yakmayacak kadar ısıt kulak hizasından başlayarak saçına sür iyice yedir. 30 dk beklet sonra saçlarına saç kırıtma makinasıyla ısı uygula 2 3 dk .. ve yıka.

çıktıktan sonra saç serumu uygula saç uçlarına elsevenin yeni saç bakım yağı var çok başarılı.
bunları uygularsan bir nebze kuruluğunu gidermiş olursun canım :emir_bebek:

Çok sağol hayatım bunu da deneyeceğim. Zeytin yağı ve sirkeyi daha önce duymuştum fakat çok zahmetli oluyormuş. 1 hafta kokusu siniyormuş falan diye duydum.

Back
X