Ben kumralım ve saçlarım çok ince telli. 2 haftadır bir maske deniyorum ve işe yaradığını hissediyorum size de söylemek isterim. 1 kapak hint yağı, 1 kapak fındık yağı ve saçımın boyuna göre göz kararı saf zeytin yağını karıştırıp elimi yakmayacak kadar ocakta ısıtıyorum. Eskiden sadece bunu yapardım ve saç dökülmemi azaltmıştı. Şimdilerde içine bir de yumurta kırıyorum ve inanılmaz sonuç aldım. Saçlarım 1 hafta içinde toplasam 10 tel bile dökülmedi. Daha dolgun ve daha parlak oldu. boya kullanmıyorum ben ve açık renk saçlarım olduğu için soluk duruyodu, bu sayede o sorunumu da aşmış oldum. Bu arada bu maskeyi haftada bir kez temiz saçıma uyguluyorum, diplerine masaj yaparak yediriyorum ve en az 2 saat bekletiyorum. Aralarda yağı emsin diye saç kurutma makinesi tutuyorum saçlarıma. Sonra kuru saça şampuanı sürüyorum, su değdirmeden bi güzel şampuanlıyorum sonra da ılık suyla yıkıyorum. Sıcak su değerse çok kötü koku yapıyo maalesef. Bir de şampuanınızın içine bir tatlı kaşığı bak koyup saçlarınızı onla yıkayın, hacim ve parlaklık veriyor. Bu arada asıl önemli olay saçı dıştan değil içten beslemek. Meyve yiyin bol bol, mısır yiyin.Haşlanmış mısır saçlar için çok yararlı. Umarım işinize yarar.