Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çoookkk dökülüyo acuç acuççç:( yardım edinn..!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Moonligth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
21
0
36
İstanbul
kızlar 1 bucuk 2 seneye yakın aşırı dökülme var elimi her attığımda avucum doluyo ne yapmam lazım bu artık morelimi bozmaya başladı psikolojm alt üst oldu dha 19 yaşındayım millete gür saç var bnde yok ince telli ve az =(

Canım ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama burda okumuştum bi kür vardı karanfilli.

Ben uygulamadım ama uygulayan yakınlarım var ve o konuyu okursan uygulayanlar baya faydasını görmüş..

Bi bak derim..

birçok nedeni olabilir ama olmayabilirse kürler uygulamadan önce benim tavsiyem bir kadın doğum uzmanına yani jinekolog a görün çünkü bunlarla ilgilide olabiliyor garip ama gerçek...mesela polikistikover olanlarda çok görülür kistleri olanlar ciltte problemler yaşarlar...

hmm..anladım olabilir artık bu durum üzüyor beni bi görünim bakim saol yardımın içinnn

Canım ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama burda okumuştum bi kür vardı karanfilli.

Ben uygulamadım ama uygulayan yakınlarım var ve o konuyu okursan uygulayanlar baya faydasını görmüş..

Bi bak derim..

aslında denesem kötü olur diye korktuğumdan pek bişe denemiyorum sadece bitksel yağ kullanıyorum bakım olsun diye ama malesef:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…