Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım da param da ziyan oldu :(

Bsrmhmtymn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
107
16
13
32
Kızlar kendimde bir değişiklik yapmak istedim ve tabi ki saçıma yöneldim saçımda kızıl boya vardı onun yerine resimdeki modeli yaptırmak istedim biliyorum kızıldan dönmek zor ama kuaförün yaptığı keşke biraz benzeseydi bu kadar içim yanmazdı bana yapılanı da ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-10-00-18-17.webp
    Screenshot_2016-03-10-00-18-17.webp
    11 KB · Görüntüleme: 395
  • DSC_0397.webp
    DSC_0397.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 432
Sağdaki olmuş bitmiş hali değildir umarım :KK57::KK57:
Çok gülesim geldi benim, size değil de o kuaförün gözüne, beynine.

Güya bitmemiş üzerine cila yapılacakmış ama bir cila farkı ne kadar azaltır hiç umudum yok saçım bu hale gelsin diye 200 lira verdim bi de ;(

Hİİİİİİİİİ ...
Mekanını kafasına yıkıp çık arkadaşım..

Ne cilası yahu...komikleşmesin..
Zaten krepe ile atılması gereken paketleri yanlıs uygulamıs oda yetmemiş renk yeteri kadar acılmamıs...
200 lira bu sacın ıyı yapılmıs halı ile hakkıdır ama bu saç olmamış...

Ben eşime sürpriz yapacaktım o saçı ama ben bile bakmak istemiyorum ya nasıl düzelecek neye benzeyecek şimdi bu

Siz bu saçı gördüğünüz de ne yaptınız onu merak ettim. Ben herhalde kadını yolardım. :110:

ben bu saçı evde kendim yapıyorum
bu nasıl bir kuaför kötü değil ama senin istediğinle alakası yok

Siz bu saçı gördüğünüz de ne yaptınız onu merak ettim. Ben herhalde kadını yolardım. :110:
İşlem bitince bana saçımın arkasını göstermedi eve gelince baktım çok geç kalmıştım aceleyle çıktım eve gelip bakınca mesaj attım ben böyle istemedim diye o da aradı daha saçın işi bitmedi cila yapınca istediğin gibi olacak dedi ben de tamam dedim o zaman görelim dedim

Ooov çok fena olmuş canım ya :( çok alakasız birşey oluvermiş inşallah düzelir bu

ben bu saçı evde kendim yapıyorum
bu nasıl bir kuaför kötü değil ama senin istediğinle alakası yok

Nasıl kötü değil? Basbaya kötü olmuş.
Resmen bi çizgi çekilmiş o çizginin ustu başka altı başka gibi.

B Bsrmhmtymn Arkadaşım ben senin yerinde olsam o dukkandan asla çıkmaz ya sacimi adam akıllı yaptırır yada dükkânı darma dağın eder çıkardım. Yazık günah ya birde cilası var diyorsa daha. Cila sacindaki bariz belli olan o keskin çizgiyi değiştirmez adam krepe atmadan direk boyamis resmen.
Git hakkını ara düz güzel bi renge boyat bakımını yaptır çik.

Düzeltilebilir, korkmayın.
Diplere kırma işlemi uyguladıktan sonra biraz daha krep atıp aralara ışıltı ve geçiş verecek, sonra da cila geçecek.
Elbette öbür fotoğraf gibi olması imkansız ama bakır geçişler ve daha doğal bir saça kavuşursunuz.
Beceremezse bir iki hafta toplu olarak kullanıp, koyu renge boyatın.
Evde de bakımlar uygulayarak eski sağlığına döndürürsünüz.

Fotoğraftaki gibi yapamasada bu şekilde kalmasını kesinlikle istemediğini belirt canım elinden geleni yapsın güzel bi renge çevirsin onun hatası sonuçta.

İşlem bitince bana saçımın arkasını göstermedi eve gelince baktım çok geç kalmıştım aceleyle çıktım eve gelip bakınca mesaj attım ben böyle istemedim diye o da aradı daha saçın işi bitmedi cila yapınca istediğin gibi olacak dedi ben de tamam dedim o zaman görelim dedim
Ciladan sonrası ne kadar değişir ki. Yaptığı hatanın farkında böyle sizi yumuşatmaya çalışmış.

Back
X