Saç Kesim Şekilleri Saçlarım Elektrikleniyor : (

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lapina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
21
0
86
Ankara
Saçlarım çok elektrikleniyor : ((( krem kullanmak istemiyorum ama kullansam da elektrikleniyor.. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

bir dergide okumustum
eğer elektırıklenmesini istemiyorsanız saçınız hafif nemlıyken saç kurutma makınesinin soğuk tarafıyla saçınızı kurutun.diye yazıyordu bugun bende uygulayacağım saçlarım çok düz ve çok eletrıklenıyor dans edıyorlar resmen:jeyyar:
bende saç kremi vs kullanmıorum:jeyyar:
yazında denızde kuma bascam:jeyyar:

saçınızı yıkadıktan sonra avon un banyo sonrası kremi var sürerseniz saçınız elektiriklenmeza.s

Benimki elektriklenmeyi de geçti bambaşka bişi oldu : ((

Normal şampuanla yıkasam dökülüyor.. Otacı çok iyi geldi, o da keçe gibi yapıyor. Krem de kullanıyorum. : ( Bi sürü krem7/24 sürüyorum.. Önce iyi ama kuuyunca hiç sürmemişim gibi oluyor. Koyun yünü gibi oldu saçlarım : )

Bir de jojoba yağı dene canım..Aktardan temin edebilirsin...
Saçını yıkadıktan sonra nemli saçına sür.Avucuna az bi miktarda yayıp sür canım..
Elektriklenmeyi önlüyor.
Mis gibi de kokuyorbayanssulusmile

bence saçınız ıslakken duşta kremleyin ve o şekilde tarayın sonra durulayıp havluya sarın. çıkınca hiç bir şey sürmeseniz bile elektriklenme çok azalmış olur. ben fönün soğuk kısmıyla kurutuyorum bir de buna rağmen harika buklelerim oluyo elektriklenmiyor. en son su geçicek yani saçtan tarak geçerse işte o elektriklendiriyor.

bebek yağı sürüyordum o da yağlı yağlı yapıyordu.. bir de jojoba yağını deneyeyim bugün teşekkürler hepinize...

arkadaşlar ben de elidorun saç serumunu kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. minik bir şişede oluyor ve görünüşü de şeffaf yağ gibi :) hatta elidor shine serisinin bir ürünü. ambalajı mor :)

Ben de pantenin şekillendirici kremini kullanıyorum memnunum.
Geçen gün 1 yumurta sarısına 1 çay bardağı zeytin yağı karıştırıp saçıma sürdüm, o gün bugündür hiç elektriklenmiyor. Haftada bir bu karışımı kullanmayı düşünüyorum. Saçımı yumuşattı ve parlaklık da kazandırdı.

ayyy aynı benim saçlarım canım yaa. ben elseve color vive şampuanını denedim gerçekten de iyi geldi elektriklenmesie. ha bir de dove'un Renk Koruyucu Terapi 'sini kullandım. ikisi de müthiş .(tabi saçında boya varsa )

saç kurutma makinesinin soğuk tarafını ben yapmıştım ama ya beceriksizliğimden gende bilemiyom olmamıştı ya papaz gibi eski haline dönmüştü 2 dk sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…