Saçlarım felaket dökülüyor !

benimde avuc avuc dokuluyor ne zaman sona ererki bu dokulme cocuk anneye sinirlenip bagirmaya baslayincami acaba:roflol::roflol:

ayyy kizlar bende guldurup duruyordum guldurmeyeyim bari zirt pirt daha az dokulsun :))))))))

ay ölme e mi :roflol: her gülücüğe 5 tel dökülüoymuş bilimsel olaraktan kanıtlanmış sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 hamilelikte coşan hormonların bize oyunu..aylarca dökülmedi şimcik normale inincek hormonlar dökülmeyenlerde dökülüyo:) ama yinede witamin takwiyesi gerekebilir..benim de çok dökülüyo..

:roflol::roflol: her gülücüğe 5 tel ha muhahahaaaaa:roflol:

ya benimde avuç avuç dökülüyor,geçen gün kestireyim azalır belki dedim.Kestirdm ama hala aynı yastık,kıyaftlerm hep saç mafoldumben kuaförüm çocuk anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş dedi,ama ben böyle şeylere çokta inanmıyorum.Mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır bu durumun.

cnm ben sana bılımsel acıklamasını getırıyım hamıleyken saclarımız dokulmezmıs hormon deısıklıkgınden sebeb hatta gurlesenler bıle olurmus ve dogum yaptıktan sonra ucut kendını toparlarmıs tabı dokulmeyen saclarda baslarmıs dokulmeye ee bırden bu kadar cok dokuluncede boz korkuyoruz tabı hıc bı sekılde durduramıyomussun bu dokulmeyı yaslı saclarmıs bunlar yenılerı cıksın dıye dokuluyomus sadece dokulme zamanını kısalta bılırmısız oda bızım yaptıgımızın ytam tersıyle sacımızı bol bol tarayarak dokulcek olan sacların daha hızlı dokulmesını saglayıp 6 ayda dokulme kendını tamamlıycagına 3 ayda tamamlarmıs

cnm ben sana bılımsel acıklamasını getırıyım hamıleyken saclarımız dokulmezmıs hormon deısıklıkgınden sebeb hatta gurlesenler bıle olurmus ve dogum yaptıktan sonra ucut kendını toparlarmıs tabı dokulmeyen saclarda baslarmıs dokulmeye ee bırden bu kadar cok dokuluncede boz korkuyoruz tabı hıc bı sekılde durduramıyomussun bu dokulmeyı yaslı saclarmıs bunlar yenılerı cıksın dıye dokuluyomus sadece dokulme zamanını kısalta bılırmısız oda bızım yaptıgımızın ytam tersıyle sacımızı bol bol tarayarak dokulcek olan sacların daha hızlı dokulmesını saglayıp 6 ayda dokulme kendını tamamlıycagına 3 ayda tamamlarmıs

cnm teşekkür ederim.tahmin etmeliydk o zamanlar olağanüstü halin normale döneceğini :)))

herhangi bir vitamin desteği alıp da dökülmeyi kontrol altına alan birisi oldu mu aramızda? Ben de vahim durumdayım saçların yarısı gitti sankibilmiyorumkismile

Kızlar benim de müthiş dökülüyo sanırım kel kalıcam :1no2:
Dr bana hamileyken kullandığım elevitten kullanmamı söyledi yarından itibaren başlıcam bakalım belki bi etkisi olur CADIARZU

bende de ayni sorun var benim saclarimda felaket dokuluyor , hamilelikte hic dokulmedi sevinmistim simdi cok cok dokuluyor , sanirim demir eksikligi ve hamilelik sonrasi olusan bir vaka hemde mevsimsel diye dusunuyorum , tekrar d vitamini almaya basladim bakalim ilerki haftalarda bir degisim olacakmi

dr anarmol dökülmesi normal değil kan testi yapalım dedi lab.açık olmadığı için yapamadık. çinko yada demir eksikliğinden olurmuş. ferrum fort yazdı onu içiyorum eskiye göre azalldu sağlık ocağında test yaptırabilirsiniz.

Son düzenleme:
biotinin hiç faydasını görmedim şimdi çinko ve minoksil kullanıyorum sanki bunlar daha işe yaradı

bnm de avuc avuc hala... dun bitkisel bı yağ karısımı sürdüm bakalım ne olcak. haftaya dr a gıtcez soylıcem bakalım belkı de demır eksıklığıdır.evde heryer bnm sacım

kk nın saç bakımı bölümünde okudum. çam terebentin ii geliyormuşç bir bakın isterseniz

Back
X