Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Kesimle Mahvoldu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.766
1.144
698
Ankara
Kızlar benim saçlarım bayağı güçlü ve parlak görünüyordu.Aralıklarla uçlarından aldığım için sağlıklıydı,kırık falan minimuma inmişti.Ama dün gittim birden nerden girdiyse aklıma şu saçıma kat kestireyim dedim,delilik esti işte.Ama kuaför mahvetti saçımı :26: ,usturayla kat verdi yukardan aşağı doğru.Uzatmak için beş altı ayımı verdiğim kakülleri de pattan kısalttı ,kakülleri kesme dedim ama artık geçti tabi.Benim yüzüm uzun,kısa kakül beni çok sevimsiz gösterdi. Saçlarım çok sönük duruyor,nasıl deyim sanki böyle çok yıpranmış incelmiş gibi bir görüntüsü oldu. Bi de bu saç modeli 40lı yaşlardaki kadınların tarzı gibi kendime hiç yakıştıramadım,yüzüme yakışmadı.

Şimdi sizce eskisi gibi görünmesi için uzamasını mı beklemeliyim?Yoksa uzasa bile bu model saçla birlikte duracağı için hep böyle mi kalacak çok kısa kesmedikçe:( Moralim o kadar bozuk ki,bugün kpss vardı kendimi denemek için ona girecektim, o da kaldı, çok kötü hissediyorum ya.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

yaklaşık 3 sene önce bende değişiklik olsun diye gittim kuaföre. saçlarım aynı boyda düz ve uzundu. kuaför bana sana çok havalı bir model yapacağız ve boydan da kısalma olmayacak dedi. bir yaptı saçımı aslan başı gibi kısacık önler. boydan kısaltmadı. iki parmak aynı boyda saç bıraktı. o günden sonra ahd ettim bir daha kuaföre gitmedim. saçlarım uzadıkça şekle girdi. her seferinde anneme uçlarından aldırdım. kısalı uzunlu saçlarda gitti. şimdi uzun ve hepsi aynı boyda. o hatayı bir kez yaptım daha da yapmam. sadece perçem için giderim kuaföre onun dışında saç kesimine hayatta asla..

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın,ben de gitmezdim zaten,ama delilik işte. hatta bende ustura olsa istediğim modeli evde temkinli olarak kendim de uuygulamaya çalışırdım. umarım uzayınca benim de seninki gibi olur. benimki de dediğin gibi aslan başı gibi tüğler saçak saçak,uzunlu kısalı.kırık olmadığı halde kırılmış incelmiş bi görüntüsü var

Son düzenleme:
bence uzadıkça daha şeklini alır canım belki uzayınca beğenebilirsin bile:17: şimdi bu sacına gidebilecek en uygun şekli yap(tel toka,bandana yardımıyla )uzana kadar öyle idare et,uzadıkça düz kestirirsin.sadece yapman gereken sabırla beklemek olacak:34:

Ben saçlarımı hep katlı kestiririm, ama katlarını taa tepemden başlattırmam.
Ama bundan seneler önce benimde başıma böyle bir durum gelmişti.
Sürekli gittiğim bu kuaför vardı, tam istediğim gibi keserdi.
Bir gün gene gittiğimde saç kesimi için başka biri vardı, bende kestirmiştim.
Keşke kestirmez olaydım, saçımı mafetmişti.
Böyle önler çok kısa, ama acayip kısa. Arkada kuyruk gibi up uzun bir saç.
O kadar moralim bozulmuştu ki günlerce ağladım belki...
Sürekli saçım toplu gezdim, yeniden düzelttirmek için kestirsem iyice kısalcaktı.
Bende uzamasını bekledim. Benim saçlarım yavaş uzar. 1-1,5 sene bekledim uzamaları için.
Aslında uzayınca fena durmadılar.
Saç uzadıkça şeklini alıyor, eski halinede geri geliyor ama zamanda alıyor...
Seninde saçın düzelir merak etme...

lanet olası kuaförün tekide alıp usturayla o gür saçlarımı cart cart kese kese azalttı iğrenc bir model oluştu kaç ay oldu hala kendine gelemedi arkadaşlar ustura kullandırmayın..

arkadaşlar teşekkürler cevaplar için.

Rose of vava haklısın usturayla öyle bir gürüntü oluyor ki saçların uzunsa bile uzunluğun o gür güzel görüntüsü olmuyor,cılız saçak saçak bir görünüm kalıyor,sanki böyle aralarda saçlar karışmış birbirine dolanmış,bazıları da dolanmadan aşağı inmiş gibi

Ben saçlarımı hep katlı kestiririm, ama katlarını taa tepemden başlattırmam.
Ama bundan seneler önce benimde başıma böyle bir durum gelmişti.
Sürekli gittiğim bu kuaför vardı, tam istediğim gibi keserdi.
Bir gün gene gittiğimde saç kesimi için başka biri vardı, bende kestirmiştim.
Keşke kestirmez olaydım, saçımı mafetmişti.
Böyle önler çok kısa, ama acayip kısa. Arkada kuyruk gibi up uzun bir saç.
O kadar moralim bozulmuştu ki günlerce ağladım belki...
Sürekli saçım toplu gezdim, yeniden düzelttirmek için kestirsem iyice kısalcaktı.
Bende uzamasını bekledim. Benim saçlarım yavaş uzar. 1-1,5 sene bekledim uzamaları için.
Aslında uzayınca fena durmadılar.
Saç uzadıkça şeklini alıyor, eski halinede geri geliyor ama zamanda alıyor...
Seninde saçın düzelir merak etme...

Benim de kesiminden çok memnun kaldığım bir kuaförüm var, hep ona kestirirdim kestireceğim zaman ve hep gülerek ayrılırdım. bu gittiğim kuaförü boyada iyi diyorlardı,tamamen unutmuşum kesimde falan da iyidir diye aklımda kalmış ama kesimde çok beceriksizmiş.

canım hıç sıkma canını usturalı kesımler aslında çok çok daha havalı makas kesımınden.ama dozunda ustura tabıkı cok ınceltmeden olursa.daha önce usturalı kesımler yaptırdınmı bılmıyorum ama yoluk kırık gorunmesı normal. duz fönde masa ve jolede super duruşu kat uçlarına balyaj attırabılırsın .madem kestırdın tadını cıkar.bıdahakı kesımını makas ıstersın olurmu.sadece efıleyle uclarını aramakas ıstersın çok inceltmeden.bukadar moralının bozuldugunu gorunce dayanamadım ınsallah moral olur.bby.

Teşekkür ederim razo,ustura kesimi falan değil mesele aslında mesele saçımın kesim stili.böyle yüzüme yapışık,sönük tuhaf bi modeli var. aynaya baktığımda moralim bozuluyor.işte bu havası geçer mi düzelir mi merak ettiğim o.bi örnek bulabilsem de resim koysam anlardınız

bence uzadıkça daha şeklini alır canım belki uzayınca beğenebilirsin bile:17: şimdi bu sacına gidebilecek en uygun şekli yap(tel toka,bandana yardımıyla )uzana kadar öyle idare et,uzadıkça düz kestirirsin.sadece yapman gereken sabırla beklemek olacak

evet,kesinlikle katılıyorum.sadece sabredin aynı şey benimde başıma gelmişti.saç uzadıkça düzeliyor eğer hızlı uzuyorsa saçınız sanşlısınız .benim saçımın düzelmesi iki ay sürmüştü.iki ay boyunca farklı modeller vererek idare ettim.zamanla alışıyorsunuz zaten garip gelmemeye başlıyor:)

Geçmiş olsun merak etme kesimlerin bir haftaya kalmaz düzelir.

Alışkın olmadığın bir saç tipi olunca sana çirkin geliyordur. Ama bir iki güne kalmaz emin ol saçın şeklini toparlar.

Bende ne zamandır saçlarımı kestirmeye niyetleniyorum ama bir türlü cesaret edip kestiremiyorum..

Bu gidişle hiç kestirmem . (=

Kızlar benim saçlarım bayağı güçlü ve parlak görünüyordu.Aralıklarla uçlarından aldığım için sağlıklıydı,kırık falan minimuma inmişti.Ama dün gittim birden nerden girdiyse aklıma şu saçıma kat kestireyim dedim,delilik esti işte.Ama kuaför mahvetti saçımı :26: ,usturayla kat verdi yukardan aşağı doğru.Uzatmak için beş altı ayımı verdiğim kakülleri de pattan kısalttı ,kakülleri kesme dedim ama artık geçti tabi.Benim yüzüm uzun,kısa kakül beni çok sevimsiz gösterdi. Saçlarım çok sönük duruyor,nasıl deyim sanki böyle çok yıpranmış incelmiş gibi bir görüntüsü oldu. Bi de bu saç modeli 40lı yaşlardaki kadınların tarzı gibi kendime hiç yakıştıramadım,yüzüme yakışmadı.

Şimdi sizce eskisi gibi görünmesi için uzamasını mı beklemeliyim?Yoksa uzasa bile bu model saçla birlikte duracağı için hep böyle mi kalacak çok kısa kesmedikçe:( Moralim o kadar bozuk ki,bugün kpss vardı kendimi denemek için ona girecektim, o da kaldı, çok kötü hissediyorum ya.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

aynı sorunu ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum, şu an tekrar gidip adam gibi kestirmeye kalksam saçalrım kütten bile kısa olacak cesaret edemiyorum ama, öyle iğrenç katlarım var ki saçak saçak besleme gibi aynı, ve zaten saçlarım çok ince boyadan dolayı , birde katlı olunca iyice iki tel kaldı en altta, ne yapcağımı bende bilmiyorum uzatmak için elimde n geleni yapıcam ama kestirmycem bida asla hemde, uzasın baya bir sonra dümdüz kestircem anneme :34:

aynı sorunu ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum, şu an tekrar gidip adam gibi kestirmeye kalksam saçalrım kütten bile kısa olacak cesaret edemiyorum ama, öyle iğrenç katlarım var ki saçak saçak besleme gibi aynı, ve zaten saçlarım çok ince boyadan dolayı , birde katlı olunca iyice iki tel kaldı en altta, ne yapcağımı bende bilmiyorum uzatmak için elimde n geleni yapıcam ama kestirmycem bida asla hemde, uzasın baya bir sonra dümdüz kestircem anneme :34:

Hahahaa çok hoşsun ya,besleme gibi dedin ya ona güldüm:) ben de artık kaderime boyun eğdim,bemiks ve yumurtayı karıştırıp saçıma uyguluyorum. İnsana psikolojikmen iyi geliyor bu tür bakımlar,uzatmasa bile bir umut kapısı oluyor sığındığın bir şey işte oyüzden de mutlu oluyorum:) bu arada boyadan dolayı saç incelir mi?inceldi demişsin de

Geçmiş olsun merak etme kesimlerin bir haftaya kalmaz düzelir.

Alışkın olmadığın bir saç tipi olunca sana çirkin geliyordur. Ama bir iki güne kalmaz emin ol saçın şeklini toparlar.

Bende ne zamandır saçlarımı kestirmeye niyetleniyorum ama bir türlü cesaret edip kestiremiyorum..

Bu gidişle hiç kestirmem . (=

Kestirme bence de.Sadece uçlarını bakımsız gösteren ,saçı cılızlaştıran çatallaşmalar veya kırıklar varsa onlardans kurtul ama gerisi dursun.

Back
X