- Konu Sahibi fataldanger
Kızlar benim saçlarım bayağı güçlü ve parlak görünüyordu.Aralıklarla uçlarından aldığım için sağlıklıydı,kırık falan minimuma inmişti.Ama dün gittim birden nerden girdiyse aklıma şu saçıma kat kestireyim dedim,delilik esti işte.Ama kuaför mahvetti saçımı :26: ,usturayla kat verdi yukardan aşağı doğru.Uzatmak için beş altı ayımı verdiğim kakülleri de pattan kısalttı ,kakülleri kesme dedim ama artık geçti tabi.Benim yüzüm uzun,kısa kakül beni çok sevimsiz gösterdi. Saçlarım çok sönük duruyor,nasıl deyim sanki böyle çok yıpranmış incelmiş gibi bir görüntüsü oldu. Bi de bu saç modeli 40lı yaşlardaki kadınların tarzı gibi kendime hiç yakıştıramadım,yüzüme yakışmadı.
Şimdi sizce eskisi gibi görünmesi için uzamasını mı beklemeliyim?Yoksa uzasa bile bu model saçla birlikte duracağı için hep böyle mi kalacak çok kısa kesmedikçe
Moralim o kadar bozuk ki,bugün kpss vardı kendimi denemek için ona girecektim, o da kaldı, çok kötü hissediyorum ya.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şimdi sizce eskisi gibi görünmesi için uzamasını mı beklemeliyim?Yoksa uzasa bile bu model saçla birlikte duracağı için hep böyle mi kalacak çok kısa kesmedikçe