Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım koptu:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selenimgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
2
0
36
İstanbul
herkese merhaba
saçlarım orielden dolayı mahvoldu, çok kötü bir hal aldı. kestirmek zorunda kaldım. uzaması ve tekrar eski sağlığına kavuşması için saçıma nasıl bi bakım yapabilirim acaba?
şimdiden teşekkürler....

maya iç saçların hemen toparlasın cnm

gece yatmadan önce bi bardak ılık sütte 1 tatlı kaşığı kuru mayayı eritip içiosn..

zamanla dolgun yenilenmiş ve uzayan saçlara sahip oluyosn

35 gün oldu yapalı 5 santim uzadı dolgun ve çok gusel duruo

teşekkür ederim she... bunun haricinde önerebilceğin bişey varmı acaba? mayayı süte karıştırıp içebilceğimi hiç sanmıorumda :S........

nasıl yani bi ayda 5 cm mi:1shok:
resim falan varsa koyar mısın çok merak ettim:1shok:
ayyy kilo aldırmayacağını bilsem ben de içicem yaaa, kiloda bi değişiklik oldumu?
tam da diyet yapıyorum bu ara -tatlicadiarzu-
gerçi içinde karbonhidrat ve yağ yok mayanın, hatta bi yerde diyet için yararlı diyodu ama bilemiyorumki..keşke bu konuda bilgisi olan biri olsa da verse bunun cevabını

merhaba eczanede saç serumu satılıyo.aynı durum bi arkadaşımın başına gelmişti o kullandı.baya faydasını gördü.

BARCELİNO yağı kullan canım şiddetle onerıyorum saçlarım su an berbat benımde yanık ilk kullanımda bıle etkı ettı

diğer topiclere biraz göz at cnm çok çeşitli bakım kürleri var..kime hangi kür yaramış bi fikir edinirsin..bi küre başladığındada hemen vaz geçme işe yaramıyo diye tek bi kürde bi süre düzenli devam et..benm tavsiyem bu..işallah düzelir uzar gene saçların.

hiçbi şey alamadın, almaya karışım yapmaya üşendin, en azından zeytinyağını ısıt tüm saça sür 2 saat beklet ve yıka.
haftada 1 yap kendine gelir...

zeytin yagi benim sacimi coook döküyo ( herzamankinden cok cok daha fazla ) sizde öyle olmuyor muu ??? fisfisfis

mayalı sütle 35 günde 5 cm kadar uzadı evet ama sonra daha yavaş uzadı ayda 3 cm uzuo gene işte iyi yani...ama ben sarımsaklı şampuana da başladım daha hızlı uzasın die..1 cm bile extradan uzasa yeter bana

mayalı sütü 3 aydır içiorum alıştım zaten sütü çok severim

saçı uzamayanlar buraya adlı topiğe koydum foto canım son sayfadaaa....bakabilirsinnopuyorumnanaktan

şu mayayı bende duymustum CADIARZU

defna garlı saç ürünlerini kullanıp saçlarına her gece yatmadan ısıtılmış zeytın yagı-badem yagı-hınt yagı karısımını surersen faydasını gorebılırsın, bunlar dıs etkenler bıde beslenmenı proteın kaynaklı yapmanın da cok onemı vardır

zeytin yagi benim sacimi coook döküyo ( herzamankinden cok cok daha fazla ) sizde öyle olmuyor muu ??? fisfisfis

çok hırpalıyosundur saçını dplerine falan sürerken ondan dökülüyo olabilir yada zayıf saçları döküyodur..yerine daha sağlamı çıkacaktır

Arkadaşım inanki sırf Şu Mayalı karışım için üye oldum. Bugün itibariyle mayalı süte başladım.

Bir bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı kuru mayayı erittim ve içtim. Saniyelik ağız tadını bozuyor fakat hemen geçiyor. Kimi arkadaşlarda şişkinlik problemi olmuş kola içme hissi gibi ama geçtiklerini söylemişler bende hiçbirşey olmadı. Tadı çok hafif kötümsü..
Benim yüzüm çok yağlıdır ayna gibi yani ama hiç abartmıyorum ilk gün olmasına rağmen o şiddetli yağ yatışmış durumda ve eminim ki bu saç diplerimede etki edicek.
Hem ayrıca bu Mayanın özel konusu var göz atmanı tavsiye ederim..

Not: Mayanın mideye zararı yoktur..

röflede hamur gibi olan saçlara bazı kuaförler limon tuzunu suda eritip uyguluyorlarmış. anında çözüm getiriyormuş. asit saçımı yıpratmaz mı diye düşünüyor insan ama tam tersi asit pulcuk yapısını düzeltiyormuş aklınızda bulunsun kızlar.... aynı şeyi sirkeyle de yapabilirsin. kuru saçlarına sirke sür beklet 1-2 saat falan sonra durula..

bir de ben saçlarımı yıkadıktan sonra ıslakken gliserini iyice yediriyorum saçıma gliserin nemi saçta tuttuğu için inanılmaz yumuşak ve parlak oluyor. yalnız dikkat... sakın kuru saçınıza sürmeyin kuru saça sürülünce saç telinin içindeki nemi çekerek daha fazla kuruluğa neden oluyormuş. gliserin yağ gibi ama değil. saç yağlanmıyor. ilk sürülünce yağlı gibi duruyor ama sürdükten 10 dk falan sonra tamamen gidiyor yağlılık hissi...

tatlım benim saçım sarı ve aralarda da platin sarısı balyajlar var gecenlerde platinlerin çoğu toplu olarak elime geldi o gece çok üzülmüştüm kuaföre gittim sordum neden böyle oldu diye bende orielle actırmıstım cok bekletmişler dedi ve bana loreal Re-nutrıtıon night serum u önerdi ben kullanmadm ama güzel olduguunu söyledi bende kendime zeytinyagıyla yumurta sarısını karıstırıp uyguladım iyi geldi şimdilik bi sorunum yok sen Loreal Re-nutrıtıon night serum unu al derim hergün geceleri 2-3 damla sıkıp uyucaksın durulamana bile gerek yok iyi oldugunu söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…