Saç Uzatma Yöntemleri saclarım koptu

Taraga dolandı kurtaramadım bn cekerken koptu 1 yumak cıktı resmen.
Yuvarlak fırçalı tarak benimde saçlarımı kaybetmeme sebeb oldu oğlum anne saçlarını tarayımmı dedi tara aşkım dedim çoçuk ne bilsin dolamışda dolamış açmam ne mümkün beynim kazıncak zannettim kestirdim eşime dolanan yerden bikerede küçük kızımı uyutcam ağzında sakız varmış benim yastığa koymuş ben görmedim tabi o uyuyunca içim geçmiş kalktığımda yastıkla saçım arasındaki örümcek ağı şeklini gördüm kalbim durcakdı olabilir öyle şeyler canın sağolsun sağlıklı zihhetli ol en büyük zenginlik bu gerisi fosooo binlerce insan çoçuk bebek hastalıkdan saçsız geziyo umurlarındamı hayır tek dertleri ağrısız sızısız yaşam

Üzülme bence, demek ki değişiklik zamanın gelmiş bu vesile olmuş.Bence bırak böyle bir vesile olsun saçlarından olman için!.. Uzar yine güzelce bakımda yaparsın daha çabuk uzar..

Üzülme bence, demek ki değişiklik zamanın gelmiş bu vesile olmuş.Bence bırak böyle bir vesile olsun saçlarından olman için!.. Uzar yine güzelce bakımda yaparsın daha çabuk uzar..
Bakımı eksik etmiyordum.
hep uzun saclı halıme alışmışım kısayı dusunemiyorum saclarımı topladım acmak bile istmyrm..

Yuvarlak fırçalı tarak benimde saçlarımı kaybetmeme sebeb oldu oğlum anne saçlarını tarayımmı dedi tara aşkım dedim çoçuk ne bilsin dolamışda dolamış açmam ne mümkün beynim kazıncak zannettim kestirdim eşime dolanan yerden bikerede küçük kızımı uyutcam ağzında sakız varmış benim yastığa koymuş ben görmedim tabi o uyuyunca içim geçmiş kalktığımda yastıkla saçım arasındaki örümcek ağı şeklini gördüm kalbim durcakdı olabilir öyle şeyler canın sağolsun sağlıklı zihhetli ol en büyük zenginlik bu gerisi fosooo binlerce insan çoçuk bebek hastalıkdan saçsız geziyo umurlarındamı hayır tek dertleri ağrısız sızısız yaşam
İnsallah amin canım ...
Buna şükürde kötü oldum belimden daha uzundu kısmet dicem artık...

Birincisi tarağa dolanan saç kısalmaz, olsa olsa bir tutamı dolanmıştır. Tamamı dolanamaz. Eğer tamamı dolandıysa iki tutam saçınız vardır, kestirin de kendine gelsin. Hiç kestirmedim dediğinize göre oldukça bakımsız kalmıştır saçlarınız. Ve ufak bir tavsiye saç kesildikçe uzar.

İkincisi bu kadar dert edip ağlayacak bir durum yok. Bir şeyin üzerine bu kadar düşerseniz sonu kötü olur. Bir dert gelir başınıza tüm saçınızdan olursunuz allah korusun.

Üçüncü ve son olarak -tamamen kendi görüşümdür- haddinden fazla uzun saç kadını bakımsız ve paspal gösteriyor. Yüze uygun bir kesim bele kadar uzun saçtan daha güzel ve bakımlı görünüyor bence.

Canım tamamda napcan o kadar uzun saçı zaten git sende bahaneyle kuaföre bir şekil verdir saçına değişiklik olsun..Kötü olmuş tamam ama yine uzar kökü sende bu kadar üzülmene değmez..Millet kanser oluyor ne saç ne kaş kalıyor yani onlar ne yapsın? Allah korusun...O yüzden üzme kendini boşyere..
Allah korusuN canım kanser filan getirtmeyelim akıllara lutfen..
Artık yarın kuaför yolu gözüküyor..

Birincisi tarağa dolanan saç kısalmaz, olsa olsa bir tutamı dolanmıştır. Tamamı dolanamaz. Eğer tamamı dolandıysa iki tutam saçınız vardır, kestirin de kendine gelsin. Hiç kestirmedim dediğinize göre oldukça bakımsız kalmıştır saçlarınız. Ve ufak bir tavsiye saç kesildikçe uzar.

İkincisi bu kadar dert edip ağlayacak bir durum yok. Bir şeyin üzerine bu kadar düşerseniz sonu kötü olur. Bir dert gelir başınıza tüm saçınızdan olursunuz allah korusun.

Üçüncü ve son olarak -tamamen kendi görüşümdür- haddinden fazla uzun saç kadını bakımsız ve paspal gösteriyor. Yüze uygun bir kesim bele kadar uzun saçtan daha güzel ve bakımlı görünüyor bence.
Hayır asla canım bunu kabul etmiyorum uzun saclı kadın görmemişsiniz sanırım cok bakımlı saclarım var asla! serumunu kremini parlatıcalarından yut herseyini eksik etmem pırış pırıldır..
Bide uzun bir bayan dusunun renkli saclı 90,60,90lık vavavav saclar bele kadar benim icin om vay gad olur ysni...

bence yaninda kalip teselli etmesi gerekirdi de neyse sende cok uzulme olmusla olmuse care yok sinamaki kuru diye bi kur var hizli uzatiyo guzel bi sekil verdir bakim yaptir sonra uygularsin uzar yeniden
Yok istmyrm ynmda arksndan kostum resmen o halde bir kosusu vardı görmen lazım..
Sinamaki kürü ne..

Hayır asla canım bunu kabul etmiyorum uzun saclı kadın görmemişsiniz sanırım cok bakımlı saclarım var asla! serumunu kremini parlatıcalarından yut herseyini eksik etmem pırış pırıldır..
Bide uzun bir bayan dusunun renkli saclı 90,60,90lık vavavav saclar bele kadar benim icin om vay gad olur ysni...

Uzn saçlı kadın görmemişim... Doğrudur ben zaten fanusta yaşıyorum, hiç uzun saçlı kadın denk gelmedi. ;)
Tamamen kendi görüşüm olduğunu söyledim. Ne kadar parlak bakımlı falan filan olsa da bana itici geliyor fazla uzun saç. Eskiden üstüne otururdum saçlarımın, o kadar uzundu. Şimdi belki 17-18 yaşındaki genç kızlarda hoş durabilir ama sonrasında daha el değmiş saçlar yakışıyor insana bence.

Uzn saçlı kadın görmemişim... Doğrudur ben zaten fanusta yaşıyorum, hiç uzun saçlı kadın denk gelmedi. :KK66:
Tamamen kendi görüşüm olduğunu söyledim. Ne kadar parlak bakımlı falan filan olsa da bana itici geliyor fazla uzun saç. Eskiden üstüne otururdum saçlarımın, o kadar uzundu. Şimdi belki 17-18 yaşındaki genç kızlarda hoş durabilir ama sonrasında daha el değmiş saçlar yakışıyor insana bence.
Bende daha gencim 21 yasındayım yani...simdi kısa mı? saclarnız nereye kadar..

Geçen yıl kestirdim kısacık, 2-3 cm kadar. Şimdi uzadılar küt gibi omuzlarda. Ben değişikliği severim ama. Bir de çok çabuk uzar saçım.

dönerli tarak dediğiniz jiletli taraklardan mı, fön fırçalarından mı? onu anlayamadım
jiletli taraksa kurtuluş yok tabi ama diğeri ise bir şişeye yakın saç kremini boca edin veya yarım çaybardağı kadar zeytin yağı dökün saça iyice cıvık cıvık olmanın etkisiyle daha kolay sıyrılır taraktan.

Son düzenleme:
saçlarım yine uzadı kestirmem lazım .Bir dönem belime uzanan saçlarım vardı .39 yaşındayım .Uzun saçtan hevesimi aldım . Şimdi kısa saç çok hoşuma gidiyor .Yüz küçükse kısa saç harika duruyor .Siz de kullanın hevesinizi alın bari.

Back
X