Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım lastik gibi uzuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi dale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ya inan cok uzuldum icimde kaldi suan uyuyamadim etrafimda kullanan herkeste cok ise yaramisti bilemedim sende boyle olucagini kusura bakma lutfen cok uzuldum

Yok estağfurullah, nereden bileceksiniz. Faydasını görsem ben de tavsiye ederdim. Çoğu insanda işe yaramış, birçok insanın tavsiyesini okumuştum zaten. Evde yaptığım yağ karışımı da iyi gelmemişti. Sizin üzülmenizi gerektirecek bir şey yok. Siz yazın demiştiniz diye yazdım, bir de diğer arkadaşlara da faydalı olabilir diye. Benim kullanacaklara tavsiyem önce saçlarının ufak bir bölümünde denemeleri.

Yok estağfurullah, nereden bileceksiniz. Faydasını görsem ben de tavsiye ederdim. Çoğu insanda işe yaramış, birçok insanın tavsiyesini okumuştum zaten. Evde yaptığım yağ karışımı da iyi gelmemişti. Sizin üzülmenizi gerektirecek bir şey yok. Siz yazın demiştiniz diye yazdım, bir de diğer arkadaşlara da faydalı olabilir diye. Benim kullanacaklara tavsiyem önce saçlarının ufak bir bölümünde denemeleri.
Haklisin kusura bakma :(

Slm kızlar.. Ben 4 yıl kızıl saç kullandım sonunda sıkıldım ve kuaföre gidipo açtırdım sonra üzerine açık kumral boyandı ve 3 gün sonra röfle yaptırdım.. Kuaförden çıktığımda saçlarım fönlüydü ve bişiy anlamadım ama eve gidip yıkayınca şokkk oldumm :KK43:(( saçlarım lastik gibi uzuyor kupkuru mısır püskülü gibi taranmıyor:KK43:((( loreal professıonel absoult repair (aşırı yıpranmış saçlar için onarıcı bakım) şampuanını ve maskesini aldım yıkadım ama daha 2. yıkamam pek bi fark yok.... bana tavsiye edebileceğiniz bişiy varmı nolur yardımmmm bu arada saçlarımı da kısacık kestirdim ama halen lastikler duruyorrr:KK43:(((
canım şimdi sana bir seri önereceğim sadece onu kullan tamam mı?saçına bir sürü kimyasal vs sürme daha fazla."schwarzkopf bc bonacure acil kurtarma serisi" bu serinin tüm ürünlerini al,biraz pahalı ama bayağı toparlarsın.bu seriyi komple kullan.
doğal bakım olarak da organik hindistan cevizi yağı var,katı halde.internetten bak bulursun,onu kullan.

ayy konu ne zaman açılmış boş yere hortlatmış gibi oldumo_O neyse başkalarına faydalı olsun bari:oops:

Back
X