1 sene de dursan sorun degil koyu lan saclarımı kızıla nasıl ceviririm asılKızıldan kurtulmak çok zor oluyor ya.
1 sene de dursan sorun degil koyu lan saclarımı kızıla nasıl ceviririm asıl
Koyu olan saçlarını oreal kullanmadan kızıla çeviremezsin. Hiç mi duymanın boyanın boyayı açmayacağını. Boyasız yerler, kendi saçın boyayı tutar, boyalı yerler tutmaz. En sağlıklısı koyu renge boyaman.1 sene de dursan sorun degil koyu lan saclarımı kızıla nasıl ceviririm asıl
var var ama mesela bu koyu olan saclarımdakı boyalar nasıl gidice yan bu boya sılıcı nasıl bısy akıcak ama sacımı ne renk yapıcakWatsons varsa bulunduğun şehirde Colour B4 boya silici al, zarar vermeden boyayı siler.
Yok boya silici kullanmayatım diyorsan, kepe şampuanı ve beyaz sabun da boyayı akıtır...
Saçındaki koyu renk boyanın altında açma vb işlem yoksa kendi saçına yakın bir renk çıkar.Tabi ki temiz bir renk bekleme, ancak boyayı sildikten sonra tekrar boyayacaksın nasılsa.Her durumda şu ankinden daha homojen bir renk olur.var var ama mesela bu koyu olan saclarımdakı boyalar nasıl gidice yan bu boya sılıcı nasıl bısy akıcak ama sacımı ne renk yapıcak
Eğer daha önce saçını oryal ile açmadıysan, en son boyamandan yani şu an menun kalmadığın renkten önce ki renk ne ise ona döner... Eğer daha önce saçın açıldı ise maalesef ki boyayı saçından tamamen sileceğinden ne renk çıkacağı konusunda net değilim.var var ama mesela bu koyu olan saclarımdakı boyalar nasıl gidice yan bu boya sılıcı nasıl bısy akıcak ama sacımı ne renk yapıcak
Watsonsdaki 50 tl.peki bu silici kac paar arkadaslarr
oooo kuaförle ayni para nerdeyse kuaförde gidip actırıp boyasaydım 60 vercektim tühhhh zarardayım desne :))Watsonsdaki 50 tl.
Nerdeyse değil, aynı para.Hatta boya da alacağını düşünürsek evde daha pahalıya da gelebilir.oooo kuaförle ayni para nerdeyse kuaförde gidip actırıp boyasaydım 60 vercektim tühhhh zarardayım desne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?