Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım mahvoldu yardımmmmmmmm :(

Japonicus

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
36
11
Merhaba arkadaşlar, saçlarım dipten 5 cm kendi rengiydi ve uçlarında açık renk boya vardı. Kendi rengim koyu kestane. Kuaföre gittim saçımın rengini açmak istediğimi fakat asla turunculuk kızıllık istemediğimi söyledim. O da saçıma açma işlemi uygularsak uçlarının kopacağını söyledi. Sadece saçımın diplerine 5cm doğal olan kısmına açıcı kullanmadan koyu sarı boya sürdü ve saçlarım resmen bakır gibi duruyor güneşte. Ayrıca dipler turuncu gibi orta kısımda koyuluk kaldı bant gibi uçları açık renk. Nefret ediyorum kuaförle kavga ettik. Ben kendim bu saçları tek renk yapmak istiyorum turunculuk olmadan açık kumral tonlarında. Evde yapabileceğim bi şey var mı? Lütfen yardımcı olun:KK43: Eğer yapabileceğim bi şey yoksa kestane alıp sürücem kafama ama koyultmak istemiyorum yine :KK43:

Merhaba arkadaşlar, saçlarım dipten 5 cm kendi rengiydi ve uçlarında açık renk boya vardı. Kendi rengim koyu kestane. Kuaföre gittim saçımın rengini açmak istediğimi fakat asla turunculuk kızıllık istemediğimi söyledim. O da saçıma açma işlemi uygularsak uçlarının kopacağını söyledi. Sadece saçımın diplerine 5cm doğal olan kısmına açıcı kullanmadan koyu sarı boya sürdü ve saçlarım resmen bakır gibi duruyor güneşte. Ayrıca dipler turuncu gibi orta kısımda koyuluk kaldı bant gibi uçları açık renk. Nefret ediyorum kuaförle kavga ettik. Ben kendim bu saçları tek renk yapmak istiyorum turunculuk olmadan açık kumral tonlarında. Evde yapabileceğim bi şey var mı? Lütfen yardımcı olun:KK43: Eğer yapabileceğim bi şey yoksa kestane alıp sürücem kafama ama koyultmak istemiyorum yine :KK43:
Bildiğim bişey varki kestaneyle o bakırliklar ve kizilliklar kapanır tecrubeyle sabitledi geçmiş olsun diyim ne diyim :KK66:

kestane yaptıgı zaman da ıstedgı kumraldan vazgecıcek.canım bu kumral basit gorunsede cok zordur mahalle kuaförleri yaparız dese de yapamaz acık kullu kumral al ve mavı boya satılıyo ondan da cok ufak bır mıktar sıktıgında boyanın ıcıne turunculuklar gıder he tabı bu ıslemı evde yapabılırsen canım eger cok kotu degılse bır ay bekle ıyı bır kuaföre gıt derım

O dipteki 5 cmlik kısmı bir arkadaşının yardımıyla küllü kumrala boya.Ombre gibi bişey çıkar ortaya.tek renk yapacağım diye uğraşma bence, iki renk saçın üstüne ne boyarsan boya alt zemin farklı olduğundan aynı renk çıkmıyor.sarılara gelmesin boya, yoksa yeşerme-grileşme olur uçlarda.

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar ben bugun guzel bi kuafore gittim evde kendim yapamicam diye adam tek renge boyadi biraz koyu oldu ama bu yazi boyle gecirip bi dahaki kisa istedigim seyi yapabilecegini soyledi yoksa cok yipranirmis sacim :KK43: ilginiz icin cok sagoln

Bilemedim ki işte :KK43: çok mutsuz etti beni pislik adam ya inşallah başka birini de üzmez.. Size ne yapmıştı kuaför ?
Bende kullu kumral ustune balyaj istedim...uclari cok sari dibi kopkoyu oldu.oryalle sacimi acti kizil oldugu icin rengim.ama sonrasinda dip cok koyu oldu..begenmedim hic bidaha ne yapicam bilmiyorum..baska bir kuafore gidicem..

X