Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım .. Moralim çok bozuk .. :(

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Merhaba bayanlar saçlarımın dipleri kahve uçlarına doğru da açılıyodu biraz genel rengi açık kestaneydi .
Saçlarımın rengini seviyordum çok ama uçları daha açık renk olsun istiyordum . Ablamın saçı da benden bi ton açık ablamın denedği saçların sadece ucuna uygulanan saç açıcı loreal ombreyi ben de aldım ama sanırım biraz fazla yukardan sürdüm saçlarıma açıcıyı dipler koyu aşağılar sarı oldu bildiğiniz sarı oldu yani zıt renk olunca çingene gibi oldu saçlarım . O yüzden bugün direk kuaföre gttim kuaförde kötü olmuş bu düzelmez deyip tamamen boyamamız lazım ddi . Ben de saçımın açılan yerlerini o sarı yerlerini beğendim dipleride öle olsun istedim tamamen boyadı kuaför saçımı . Aslında saçımı boyatmayı hiç istemezdim tek amacım biraz uçlarını açmaktı mahvedince tamamen boyatmak zorunda kaldım . Şimdide değğiişik oldu saçım çok annem ablam falan beğenmedi hiç arkadaşlarımdan güzel diyen var peruk gibi olmş diyen var böle açık kahve koyu sarı karamel arası değişik bişey oldu kuaförde 3 renk birden karıştırdım dedi .
Kafam çok karışık moralim çok bozuk gerçekten çok üzgünüm şimdi ne yapacağım ?
Eski rengime geri dönemezmiyim ? Ya da bi daha boyatıp eski rengim gibi yapıp uçlarını onun bi ton açığınımı yaptırsam napsam ? :KK43:

Bence saçların toparlanana kadar bir süre hiçbir şey yaptırma. Bu tip durumlarda ha düzeldi ha düzelecek derken berbat olabiliyor.

ben.jpg

Foto çıkmıyor sanırım ya da ben göremedim, görsek çok daha iyi yorum yapıcaz da.. belki senin gözün alışmamıştır ya. Bozma moralini hemen..

Bence rengi çok fena degil ya, ilk anlatisinizdan daha beter bisey beklemistim. Bir sure idare edebilir sizi, saclariniz biraz guclensin tekrar boyatirsiniz. Cok rahatsiz edici bir renk değil bence. (Cok anlamam bu islerden ama :KK54:)

Bence biraz bekle saçın dinlensin sürekli işlem gördükçe saçın incelir yıpranır üst üstte boyamak iyi değil renk konusunda görsel olsa daha iyi yorum yaparız :KK66:

Bence rengi çok fena degil ya, ilk anlatisinizdan daha beter bisey beklemistim. Bir sure idare edebilir sizi, saclariniz biraz guclensin tekrar boyatirsiniz. Cok rahatsiz edici bir renk değil bence. (Cok anlamam bu islerden ama :KK54:)

Yorum için çok teşekkürler rahatladı içim biraz olsun umarım alışırım bu renge

Ben çok beğendim saç renginizi, hiç içinize sinmezse aktığında eski rengine dönülebilir, eski saç rengim bu renge yakındı, boyatmaktan sıkılıp açık küllü kestane yaptırdım ben de, rahat döndü
boyatacaginiz renk şuanki saç renginizden açık değilse döner yani

Yanılmıyorsam dore kumral- karamelimsi bir renk dimi şuanki saç rengin? canım öle bi anlatmışsınki bende felaket renk cümbüşü olan bir saç bekledim... bence rengin kötü değil, sen alışmamışsın... biraz boyama bekle bi süre kullan böyle. Boyama ki zarar görmesin fazla.. gayet hoş bir renk bence tenin de beyaz sanırım yakışmış.

Yanılmıyorsam dore kumral- karamelimsi bir renk dimi şuanki saç rengin? canım öle bi anlatmışsınki bende felaket renk cümbüşü olan bir saç bekledim... bence rengin kötü değil, sen alışmamışsın... biraz boyama bekle bi süre kullan böyle. Boyama ki zarar görmesin fazla.. gayet hoş bir renk bence tenin de beyaz sanırım yakışmış.

Evet tenim baya beyaz içim rahatladı gerçekten çok sağolun .

Saçınızın rengi kötü değil, aksine çok güzel duruyor. Ne kadar güzel uzun saçlarınız var. Sakın hemen boyatmayın yıpratmayın. Gözünüz alışık olmadığı için size kötü geliyor bence. Öyle felaket bir durum hiç yok :)

BU şimdiki halim bi de altına tekrar kendi eski halimi ataym tam olarak görünsün alt alta fark

Eklentiler

• 10289922_619206561540837_2084746167627368781_n.jpg
    10289922_619206561540837_2084746167627368781_n.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 95
X