Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım (özellikle bu isten anlayanlar)

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.455
198
Kizlar bir derdim var. Bu mudur demeyin bu. :KK14:
Daha öncelerde mor sac diye konu açtım.
Korona etkisi mi nedir tuttum kendim yaptim. Saçlarım rofleydi. Sacim mor olmadı bildiğiniz koyun poposu boyanırdı ya iste öyle oldu. Su an evdeyim lakin bu sac kamera ile iş yapmam gerekiyor ve sürekli belli oluyor. Her gören saçın sahane olmuş diyor yüzünde muzur bir gülücükle. Toplasam da orda görünüyor:)
Sizden ricam var mıdır saçımı çok koyulastirmadan bunu kapacak birsey. Saçım orta kumral.

Dipnot: tavsiyem sakin bunalıp saçını mahvetmeyin..Ben yaptim hiç iyi olmuyor.
Mune Mune Vallahi sıkıntıdayım. Yoksa buraya açmazdım konuyu. Çok rezil bir haldeyim.

Kizlar bir derdim var. Bu mudur demeyin bu. :KK14:
Daha öncelerde mor sac diye konu açtım.
Korona etkisi mi nedir tuttum kendim yaptim. Saçlarım rofleydi. Sacim mor olmadı bildiğiniz koyun poposu boyanırdı ya iste öyle oldu. Su an evdeyim lakin bu sac kamera ile iş yapmam gerekiyor ve sürekli belli oluyor. Her gören saçın sahane olmuş diyor yüzünde muzur bir gülücükle. Toplasam da orda görünüyor:)
Sizden ricam var mıdır saçımı çok koyulastirmadan bunu kapacak birsey. Saçım orta kumral.

Dipnot: tavsiyem sakin bunalıp saçını mahvetmeyin..Ben yaptim hiç iyi olmuyor.
Mune Mune Vallahi sıkıntıdayım. Yoksa buraya açmazdım konuyu. Çok rezil bir haldeyim.
Resim atsan tavsiye verirdik ama. Kuaförler saç rengi güzel tutmazsa maşa yaparlar farklı renkler arada kaynasın müşteri o an farketmesin diye. Sizde masa yapın.

Bence bi süre sprey boya ile idare edin. Kuaförler açılınca boyatırsınız hem o zamana saçta toparlanmış olur ve yanmaz

Ah bı kuaför arkadaş çıksa da sana hemen nasıl değiştireceğini söyler.
Bı kaç renk karıştırtarak kapattırıyorlar.
Benimde bı kere başıma geldi. Evde sarı gayet rahat yapıyordum saçımı marka değiştireyim dedim bildiğim mok sarısı olmuştu. Hemen kuaförün yolunu tutmuştum.

Mune den korkumdan sac bolumune konu actim bir mesaj dahi gelmedi. Demekki bdv ye acmak lazimmis :KK76:. Akmasini beklemezsen daha kotu olabilir. Ya koyu renk ya da bakleyeceksin

Ah bı kuaför arkadaş çıksa da sana hemen nasıl değiştireceğini söyler.
Bı kaç renk karıştırtarak kapattırıyorlar.
Benimde bı kere başıma geldi. Evde sarı gayet rahat yapıyordum saçımı marka değiştireyim dedim bildiğim mok sarısı olmuştu. Hemen kuaförün yolunu tutmuştum.
Mok saririsi ne yaaaa :KK48:

Back
X