Saç Kesim Şekilleri Saçlarım şekilsiz:((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hulyagokce

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
16
1
16
İzmir
Arkadaşlar benim saçlarım dalgalı ve kabarık dalgalı dediysem dalgaları çok belli değil şekilsiz bişey ya. o saçla dışarı çıkamıyorum bu yüzden hergün düzleştiriyorum. Düzleştirmeden dışarı çıkmak istiyorum. bunun için saçıma ne yapabilirim dalgalarının belli olmasını istiyorum önericeğniz bi saç kremi falan varsa yazarmısınız?? Yada başka bi uygulama??

Her gün düzleştiriyorsan brezilya fönü yaptır derim

Açıkcası benimde öyle ben perma yaptırmayı düşündüm o da teferruatlıymış bakımı daha zormuş dendi. köpük kullanıyorum ben dalgalar güzel oluyor fakat saç yağlanıyor bu sefer de bende bir yöntem geliştirmek istiyorum daha bulamadım bulursam haber veririm

Merhabalar Saçlarının dalgalarını belirginleştirmek için saç köpükleri süper olur tabiiki de saçının diplerine köpük falan sürme bırak yağlandırmayı saçını döker. Saç köpüklerini seçerken güçlü tutuş sağlayanlardan al. onlar ama biraz sertleştirir.Eğer ilk defa alacaksan watsota görmüştüm köpüklerin minikleri var çanta içn sanırım onlardan bir tane al dne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…