a.s aynen ...-tatlicadiarzu-bence de saçının rengi güzel.bu arada resimdeki saça kendin ulaşman biraz zor,çünkü o resimde koyu rengin üzerine ince ince açık tonlar var,nihayetinde saçının tümünü boyayarak o tonlamayı elde edemezsin bence çünkü senin saçındaki renk geçişleri sert değil.kuaföre bu fotoları götürdüm deme sakın.ayrıca şu fotolarda saçlar ne kadar süper duruyor ama ışık vs faktörlerini unutmamak lazım.
tşk ederim canım ...saçlarım omuzlarımda ve çok ta gür değil ama az da diil...1 paket mi alsam 2 mi bilemiyorum ... dediklerini yapıyorum hatta fazlasını ...ve devam ediyorumda yapmaya ..umarım düzelir..üzülme bak loreal casting serisinden al boyanı çünkü o amonyaksızmış ve de casting deki renkler çok doğal duruyor hem de saçı besliyormuş saçın uzunsa iki kutu almalısın canım özellikle kahveleri çok güzel iki farklı numaralı kahve rengi alıp karıştırırsan çok daha iyi olur boyadıktan sonra saçına bakım yap, hint yağı çam terebentin bademyağı al hepsinden azar azar bir kaba dök karıştır sür saçına diplere de sür ablamın saçında da aynı sorun var bunu haftada bir uyguluyor ve çok iyi geldi saçı düzeldi hatta uzadı bile saçında bir kaç saat bekletmen lazım yalnız sürünce. kuaförde saçın güzel yapamadılar birde paranı aldılar diye sakın kendini suçlama üzülme bu onun hatası çoğu da öyle verdiğimiz paranın karşılığını göremiyoruz hiçbirimiz tek sen değilsin mağdur olan kuaförlerin yüzünden
canım sürekli bakım yapıyorum ...elim hep saçlarımda desem yeri...röflen oturmaya başlamış sanırım renk harika :asigim:
arkadaşlar dün bir kuaföre danıştım ve saçımım küllü renklere boyarsam yeşil olacağını söyledi...oysa röfleli arkadaşlar hep küllü renklere boyularlar? ben mi anlaymadım acaba ?ve bana kestane ye değil de ıgoranın 6.3 serisine altın kumral rengine boyaymamı ve istediğim saça yakın olacağını söyledi... bir fikriniz var mI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?