Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım taranmıyor:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
Kızlar merhaba hangi başlığa yazsam bilemedim saçlarım kalın telli düz boya yok orta gürlükte.
Banyoda saç kremi(elidor) kullanıyorum cıktıktan sonra havluyla 5 dk bekletip nemliyken pantenenın argan yagından 7-8 pompa kullansam bile çok zor taranıyor diplerden düğüm düğüm oluyor. Tangle teezer düğüm açıcı tarakta aldım. olmuyor tararken canım yanıyor. serum krem vs işe yaramıyor sıvı sac kremide denedim oda yok. Ne yapmam gerek banyoda saçımı kremleyip öylemi tarasam hiç denemedim ama kimileride banyoda taramak zararlı daha kırar döker dıyorlar ama banyodan sonrada daha cok zor taranıyor.- saçlarımda omzumda daha yeni kestirdimç

Bence banyoda taramayi denemelisiniz benimde sacim gür ve kalin telli ben watsonsun kendi ürunü olan bir kremi kullaniyorum sacim daha çabuk aciliyor

Bence banyoda taramayi denemelisiniz benimde sacim gür ve kalin telli ben watsonsun kendi ürunü olan bir kremi kullaniyorum sacim daha çabuk aciliyor
şu yuvarlak kutuda buyuk boy olan sac kremimi herkes ovuyor bendemı alsam :S mecbur öyle yapacagım ama sımdı sac uclarıma sac kremı surdum dıyelım banyoda tararken o sac kremi tararken muhakkak diplerimede deger sac kremi o zararlı degıl mı :KK43: saçı döker diye düşünüyorum diplere gelirse krem siz nasıl yapıyorsunuz

Canım banyoda kremleyip tara.Dökülmez saçın hiçbirşey olmaz.Çıkınca da argan yağı sürersin yumuşacık olur.

Ben saç kremini saç diplerime uygulamiyorm dediğiniz gibi dökmesinden korkuyorum. Evet büyük kutuda olanlar ben ballısıni kullaniyrum saç boylarına ve uclarina süruyorum 10 dk bekletiyorum ve yikamadan tariyorum

ç
Canım banyoda kremleyip tara.Dökülmez saçın hiçbirşey olmaz.Çıkınca da argan yağı sürersin yumuşacık olur.
ya çok teşekkürler kimileri saç kreme alışır vs diyor döker diyor zaten zor toparladım saclarımı son 1 senedır mecbur öyle denicem herkes nemli tara dıyor duştan sonra nemlı saclarımı taramaya calısıyorum ama yok cebellesiyorum saclarla pekı sac kremını nekadar mıktarda nasıl uygulamalıyım sizce

Diplere krem sürülmez ki, sizin de diplerden düğüm düğüm oluyormuş. Acaba nemsiz, bakımsız mı kaldı saç? Hindistan cevizi yağı kullansanız düzenli olarak? Çok güzel nem verir, bakım yapar. Dip, uç, boy her yere sürülür.

Diplere krem sürülmez ki, sizin de diplerden düğüm düğüm oluyormuş. Acaba nemsiz, bakımsız mı kaldı saç? Hindistan cevizi yağı kullansanız düzenli olarak? Çok güzel nem verir, bakım yapar. Dip, uç, boy her yere sürülür.
bende onu diyecektim demeyi unutmuşum lifeconun organık hindistan cevızı yagını zaten 1 senedir düzenli kullanıyorum 2. kavanozdayım. sanmıyorum nemsız kalacagını fazlasıyla bakıyorum cunku haftada 1 hındıstan cevızı yagı surup en az 5-6 saat sürüp yıkıyorum malesef yinede banamısın demıyorum banyoda cok karısıkta yıkamıyorum sacımı narınce yıkıyorum ama anlamadım :(

Organik hindistan cevizi yağı sorununu çözmediyse o halde eczaneden tıbbi hint yağı alıp, ılıtarak sür saçlarına, bir kaç yıkama sonra farketmesi gerek. Tabi sorun şampuanında da olabilir.

benim de saçlarım zor açılıyor.Röfleli olduğu için uzun ve ince telli özellikle havuza denize gittiğimde zor açılır ama yıllardır kullandığım saç kremi var hep onu kullanırım hem ucuz hem üstüne saç kremi tanımam kuaföre gittiğim zaman bile götürürüm denemenizi öneririm.birinde şehir dışına gittik bulamadık saç kremi denemediğim kalmadı.Dove panten elidor yok yine fayda etmedi.açılmadı saçlarım.Sizde bi sefer deneyin belki benim saçıma iyi geliyodur bilmiyorum.Durunun saç kremi.10-senedir kullanıyorum.Umarım memnun kalırsınız.size öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
bundan 5 yıl önce..
saçim çok karışmıştı tarayamiyordum oldukça çok kötü olmuştu..
kuaföre gittim..
saçimı kestirdim napayım işde.
kuaförüm dedi ki saçini krem kullan dedi çok güzel kıvırcık saçlarin vardi yazık oldu dedi. bundan sora kestirme demişti
sonra kestirmedim degil. evlendikten sora omzuma kadar kestirdim..
şimdi baya uzadi.. 2 yılda.
yine kestircem.:)

bundan 5 yıl önce..
saçim çok karışmıştı tarayamiyordum oldukça çok kötü olmuştu..
kuaföre gittim..
saçimı kestirdim napayım işde.
kuaförüm dedi ki saçini krem kullan dedi çok güzel kıvırcık saçlarin vardi yazık oldu dedi. bundan sora kestirme demişti
sonra kestirmedim degil. evlendikten sora omzuma kadar kestirdim..
şimdi baya uzadi.. 2 yılda.
yine kestircem.:)
benimde sırtıma kadar uzundu baya dedimki heralde uzun dıye taramakta zorlanıyorumdur, omzumda kestirdim yenı boya vs işlemde yok hala zorlanıyorum kaç ürün denediysem işe de yaramadı tarakta değiştirdim :/

benimde sırtıma kadar uzundu baya dedimki heralde uzun dıye taramakta zorlanıyorumdur, omzumda kestirdim yenı boya vs işlemde yok hala zorlanıyorum kaç ürün denediysem işe de yaramadı tarakta değiştirdim :/
saçini duştan sora tarayin ıslakken taramak daha kolaylık oluyor bide saçini kremleyin. ben avon saç kremden kullaniyorum. taraka gelirsen çok ince degil orta ince taraklardan kullaniyorum. şu an saçim belime kadar geldi hamile olduğum için kestiremiyorum maalesef yinede saçima bakiyorum.
haftada iki kez bebeyagi kullanirim. doğumdan sora yine kestircem
napayim bebek olunca saçima bakmam zaman alir.

Back
X