açık küllü kumrala kumrala boyamanızı tavsiye ederim,ya da koyu küllü sarı olabılır
cnm evet sactakı oryel ılk once turuncu olur turuncu olduktan sonra kı asama ıse sarıdır keske bıraz daha bekleseydın.sımdık arkadaslarda soylemıs kullu boyalarım hepsı turunculugu kapatır.baska turlu olmaz.kullu cıkolata kahve kullu kahve bunlara ne dersın?bence loreal ultra ash preference recıtal 6,1 kullu kahve al.kesınlıkle bunu yap.bende o renge boyadım kuafor bıle gerı cevırdı benı ne guzel olmus sac rengın dıye.senınkı hazır acılmıs bence cok daha guzel olur.dene.yaa arkadaşlar herkes farklı bişey söylemiş...şimdi ben hangi renk bi boya alıp kapatıcam saçımdaki bu turunculuğu... biri beni duysunnn(((((((((((((((((((((((((((kafamçokkarıştı
oryalle açıp 8.3 tonundaki (altın sarısı) renkle boyadım. bunu kuaför arkadaşım tavsiye etmişti.
kızlar bugün ultra açıcı küllü kahve boyadım saçlarım kumraldı...iğrenç turuncu bi renk oldu yaaa,özellikle önüm berbaat .aynı çingenelere benzedim resmen.bide satıcı kız saç renginde fazla bi değişme olmaz zaten dedi.ayyy o kadar iğrencimki aynaya bakamıyoruumm...üzerinde de turunculaştırmaz yazıyo güya küllü...aman amannn rezalet yaa...ben şim napıyım bu turunculuğu nasıl kırabilirim saçımdan baya açtı çünkü.kolestonun 7.0 kumralını mı alsam yoksa küllü kumralını mı küllülere de güvenemiyorum benimkide küllüydü güya...ama turunculaştırdı.nasıl kapatabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?