bende palette yoğun açıcı ile açtım üstüne kahve köpüğü boyadım gayet iyi oldu kahve köpüğü deneyebilirsin canım eğer açık renk istiyorsan
Evet turuncu saçın en iyi ilacı küllü renklerdir ama açık küllü sarı turunculuğu tamamen alır mı bilemedim? Eğer amaç ilk etapta turunculuktan kurtulmaksa açık küllü kahve de deneyebilirsiniz. Açık külllü sarı turunculuğu kapayabilir mi emin olamadım. Bende L'oreal küllü sarı kullanıyorum ama bende önceden açık sarı röfle vardı yani turuncluk yoktu...o yüzden yanlış bir yönlendirme de yapmak istemiyorum.
Off nedir bu turuncu saçtan nedir çektiğimiz? Kuaförler bile bazen bu hatayı yapıyorlmaz:
cnm 9.1 ilemi boyuyosun nasıl bi sarı tonu oluo turunculuk oluyomu
Evet canım 9.1 ile boyuyorum. Benim kendi saçım açık kumral ve uçlarda da açık sarı röfle vardı (çoook eskiden kalma) O yüzden bende turunculuk hiç olmuyor, tam küllü sarı oluyor. Ama saçların koyu bir renkse küllü sarı bile turunculuk yapabilir, o yüzden aşama aşama saç rengini açmak daha iyi olacaktır yani amaç turunculukları kapamaksa küllü kumralı tavsiye ediyorum ben bir kaç yıl önce yaşadıklarıma dayanarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?