saçımın rengi çok koyu değil cnm ekliyim hatta
sence nasılolur cnm
Canım saçının rengin koyu değilmiş, diplerde hafif dorelik var gördüğüm kadarıyla. Bu saçlarda 9.1 in tutması lazım ama kesin birşey söylemek istemiyorum çünkü işin içine "sarı" tonu girince dore-turuncu olma riski her zaman var. ohaoldumsmile
Eğer kuaföre gitmeden turunculuktan kurtulayım dersen koyu bir renk ile kapatabilirsin (küllü kumral) gibi. Ama yok saç rengimi açmak istiyorum dersen en iyisi kuaföre gitmek sanırım, mesela diplerini küllü kumral yapıp üstüne açık sarı röfle atarsa çok hoş olabilir....
tamam cnm çok teşekkür ederim
senin avatardaki resmin 9.1 ile boyanmış halimi
açınca sende de turunculuk oldu mu acaba cnm
yorumlarınızı teker teker okudum aynısı benim de başımda şu anda.senelerdir hep röfle yaptırmaktan sıkıldığım için saçlarımda diplerden 4 parmak uzamıştı bende palettenin röfle setiyle diplerini açmak istedim,sonra hepsini bütün saçıma yaydım tarakla dipler ve aralarda ki röfleden dolayı koyuluklar oldu turuncu.öyle 20 gün bekledim zarar gelmesin diye.sonra gene aynı işlemi palette ile gene yaptım 1 ton açığı oldu başıma.yılmadım 15 gün daha öyle dolaştım.bu sefer garnıer 110 a tüm saçımı boyadım biraz daha açıldı fakat böyle olmaz tabi 15 gün gene bekledim( bu arada garnıer ensemde yara yaptı) bu sefer palettenin blond açısı var bu yoğun renkli onu denedim hepten bok gibi oldu turunculuklar aclsın derken başıma hepten farklı bir renk çıktı. (bu arada ben hep saçıma gerekli bakımları yapıyorum yıpranma olmasın diye yumurta sarısı,z.yağı bal veya sirke tabi benim kurtarıcım) . ve saçım gür olduğundan hep 2 paket boya ile yapmak zorunda kalıyorum tabi.ertesi gün hemen gittim parfümeriye saçımı gösterdim koleston çok açık doğal sarı 2 paketiyle palettenin küllü sarısını verdiler,küllü sarılığı alırmış fakat yarısını kullan diye önerdiler küllü boyanın, yaptım haydaaaa gene o tutunculuk gitmedi biraz azaldı keşke tamamını kullansaymışım .saçımın araları falan hala turuncu. bana en acilinden tebrübelilerden yardım istiyorm. yorumların arasında loreal küllü sarıyı önermişsiniz daha mı iyi??? sarı platin istiyorum örn: seda sayan yani. hadi tüm bilgililerinizden yardımlarınızı bekliyorum.. sevgiler
cnmm ben dün loreal koyu küllü sarı ya boyadımmm..öncesinde voila küllü kumral yapmıştım..tabi onun öncesinde açtırmıştım:)
neyse loreal çok koyu tuttuu..saç dibimde 1 cm lik kendi saçım vardıı orası bi ton daha açık tuttu ama dikatli bakınca anlaşılıyorrr..
çok şaşırdım bukdr koyu tutmaz diye düşünüyordum..bidakine küllü sarı yapcam..amaaa daha açıgını kullanamam çünkü dipler bi ton açık oluyorrr..ilk önce diplere sürdüm keşke sürmeseydim..diger boyamamda dipler haricinde boyuycam 20 dk sonra diplere sürcem:)turunculugu baya aldı ama yok etmiyorr..küllülerde 2-3 kez boyamak lasımmışş...tabi ilk açtırdıgımdaki gibi turuncu deil artık:)yalnız beyazları hiç kapatmıyorrr :)bidahakine palette almayı düşünüyorumm beyazlarım yüüznden:)
resim eklemeye çalışacağım şimdi neydi ne oldu,Eki Görüntüle 137148
resimde olduğu gibi turunculuk oldu anlattığım gibi. dünde koleston açık doğal sarıyla küllü sarıyı karıştırdım turunculuk çok gitmedi gene o resmide eklilyorum.Eki Görüntüle 137151 Eki Görüntüle 137151
küllü sarıyla bile gitmedi Eki Görüntüle 137152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?