• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım uzamıyor 😓

Merhaba bu decavit sadece hamilelere mi özel ben geçen alırken eczanede ki bayan bı tereddüt etti hamileler için veriliyo genelde falan dedi kafamı karıştırdı ben dediğiniz gibi takviye amaçlı kullanacağım
Ben hamile değilim hatta gebelik düşünüyorum doktora sormuştum folik asit le beraber bunu kullansam olur mu diye evet demişti biberiye suyunu deniyebilirsrn iyi diye duydum

Ben hamile değilim hatta gebelik düşünüyorum doktora sormuştum folik asit le beraber bunu kullansam olur mu diye evet demişti biberiye suyunu deniyebilirsrn iyi diye duydum
Biberiye yağını denedin mi hiç canım. Benimde öyle bir sorunum vardı biberiye yağından sonra saçlarım baya baya uzadı hatta yeni saçlar çıktı. Bi şişe biberiye yağını(zaten 5/10ml) oluyor kullandığın şampuanının içine dönüyorsun duş alınca iyice saçına yedir masaj yap 1 içinde bile etkisini görürsün

Biberiye yağını denedin mi hiç canım. Benimde öyle bir sorunum vardı biberiye yağından sonra saçlarım baya baya uzadı hatta yeni saçlar çıktı. Bi şişe biberiye yağını(zaten 5/10ml) oluyor kullandığın şampuanının içine dönüyorsun duş alınca iyice saçına yedir masaj yap 1 içinde bile etkisini görürsün
Kardeşim biberiye suyunu kullanıyor dediğin etkiyi görmüş bende denicm

Kızlar saçlarımı kestirdim 3 ay oldu ama hala aynı resmen uzamıyor önceden çok hızlı uzardı napıcam nasıl uzar ne kullanmalıyım var mı öneriniz 😞
Restorex şapmuanını düzenli kullan her banyodan sonra da saçlarına elidorun 7 si 1 arada saç kremini kullan gel bana teşekkür et. Çok ciddiyim bu ikili aşırı uzatıyor. Ben başka bir urun kullanmıyorum. Önerdiğim herkes bana dua ediyor.

Kızlar saçlarımı kestirdim 3 ay oldu ama hala aynı resmen uzamıyor önceden çok hızlı uzardı napıcam nasıl uzar ne kullanmalıyım var mı öneriniz 😞
Canım kuaförün yeni mi bazı saçlar kuaförü sevmiyor ve küsüyor haberin olsun yani uzamayı durduruyor

Back
X