- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
Herkese merhabalar ! . Baslikta belirttigim gibi saclarin uzamiyor ustelik cokta cansiz ve kirik doluysa kendi uyguladigim %100 sonuc aldigim uygulamayi anlaticam . Saclarim zaten uzundu ama daha da uzammasi icin yabanci internet sitelerinde iyice bir arastirma yaptim ve hindistan cevizi yagindan bur suru bayanin memnun kaldigini ogrendim bende internetten siparisini verdim badem yagiyla birlikte cunku badem yaginin faydasini gorebilecegimi dusundum . Herneyse haftada bir kez hindistan cevizi yagi ve badem yagini surdum sacima strec filmle 3-4 saat beklettim . Bu sekilde 2-3 ay boyunca devam ettim ve saclarimda ciddi uzama ve kalinlasma gordum . Su an iki haftada bir yapiyorum ama muhtesem bir sey yazmakla bitiremem sanirim
. Hindistancevizi yagi ilk alindiginda donmus bir kivamda oldugundan once hindisatn cevizini sonradan da badem yagini kullandim . Herkese tavsiye ederim . Bunu gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim cunku herseyiyle dogal birsey . Umarim merakinizi gidermistir . Sorunz varsa cekinmeden yazabilirsiniz
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.