Saç Uzatma Yöntemleri Saclarim uzamiyor ve cok kirik var diyenlere %100 sonuclu formul

Merhaba canim benim saclarda cok kirik var camsizda bu hindistan ceviziyle baden yagini birlikte mi suruyorsun bide saclarin dibimede mi suruyoruz
Birlikte suremiyorsun birisi kati digeri sivi oldugu icin , o yuzden birini önce digerinide hemen ardindan hem uclara hemde diplere iyice suruyorum :)

Hindistan cevizi yagi kati badem yagida sivi bir yag oldugu icin karistiramiyorsun istesende :) , ilk basta hindistan cevizi yagini sonradan badem yagini suruyorum canim :)
Anlama güçlüğü çekiyorum şuan, saate ver canım;
-Aynı anda sürüyorsun değil mi?
Hindistan yağını sür, hemen ardından badem yağını sür sonra streçle... mi?

yoksa yine mi yanlış anladım?

RicaTE="helloeverybody, post: 37386471, member: 517741"]Birlikte suremiyorsun birisi kati digeri sivi oldugu icin , o yuzden birini önce digerinide hemen ardindan hem uclara hemde diplere iyice suruyorum :)[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim marka onerebiliyormusum burdan

Anlama güçlüğü çekiyorum şuan, saate ver canım;
-Aynı anda sürüyorsun değil mi?
Hindistan yağını sür, hemen ardından badem yağını sür sonra streçle... mi?

yoksa yine mi yanlış anladım?
Rica ederim canim yorgunluktan olur boyle seyler :) , Tabi ayni anda suruyorsun , demek istedigim atiyorum bademyagi zeytinyagi jojoba yagi falan sivi yaglar olsaydi hepsini karistirir bi anda surerdin , ama hindistan cevizi kati bi yag ve vucut sicakliginda eriyor bu yuzdende eline aldiginda kati bir yag var aslinda . Bu yuzden önce hindistan cevizi yagini hemen sonrasinda sacini strechle kapamadan badem yagini suruyorsun ve o sekilde sariyorsun ve bi kac saat bekliyorsun :)

RicaTE="helloeverybody, post: 37386471, member: 517741"]Birlikte suremiyorsun birisi kati digeri sivi oldugu icin , o yuzden birini önce digerinide hemen ardindan hem uclara hemde diplere iyice suruyorum :)
Tesekkur ederim canim marka onerebiliyormusum burdan[/QUOTE]
Rica ederim Canim , ben yurtdisinda yasiyorum burdan aliyorum hindistancevizi yagini ama ilk sayfada bir uye kendi kullandigi yagin fotografini paylasmisti istersen bi bak derim :)

Rica ederim canim yorgunluktan olur boyle seyler :) , Tabi ayni anda suruyorsun , demek istedigim atiyorum bademyagi zeytinyagi jojoba yagi falan sivi yaglar olsaydi hepsini karistirir bi anda surerdin , ama hindistan cevizi kati bi yag ve vucut sicakliginda eriyor bu yuzdende eline aldiginda kati bir yag var aslinda . Bu yuzden önce hindistan cevizi yagini hemen sonrasinda sacini strechle kapamadan badem yagini suruyorsun ve o sekilde sariyorsun ve bi kac saat bekliyorsun :)
Heh, oldu şimdi.
Çok sağol canım. İyi geceler. :KK25:

Hindistan cevizi yağını duyardım ama iki haftadır deniyorum. Organik 2 kat pahaliydi normalini aldım Beşiktaş ta meshur aktardan :)
İlk seferde bile inanılmaz farketti saçım toplandı kendine geldi. Diplerine yedirip bütün saca da duruyorum, bone takip 2-3 saat sonra yikiyorum.
Bugüne dek saçına en iyi gelen şey bu oldu.

kızlar bu lifecoyu kaşlarıma uygulamaya başladım ve kaş aram çok açıktır benim orada kaş çıkarmak için kullanmadığım şey kalmadı kaş-kirpik bakım yağları, sarımsak yağı, b vit, hint yağı, badem yağı... ama hiçbiri bu kadar etkili olmamıştı ya bu yağ bir mucize.. :KK36: iki gün önce yine sipariş ettim bugün elime ulaştı caanım yağım.. :KK75: ha bir de hindistancevizi sütü sipariş ettim onu daha önce denemedim bakalım onun nasıl bir etkisi olacak.. :KK59:

kızlar bu lifecoyu kaşlarıma uygulamaya başladım ve kaş aram çok açıktır benim orada kaş çıkarmak için kullanmadığım şey kalmadı kaş-kirpik bakım yağları, sarımsak yağı, b vit, hint yağı, badem yağı... ama hiçbiri bu kadar etkili olmamıştı ya bu yağ bir mucize.. :KK36: iki gün önce yine sipariş ettim bugün elime ulaştı caanım yağım.. :KK75: ha bir de hindistancevizi sütü sipariş ettim onu daha önce denemedim bakalım onun nasıl bir etkisi olacak.. :KK59:
Hindistan cevizi sutunu ic kizz , tadi cok guzel :-)Hem icten hem distan bakim :-)

Ya kızlar bu hindistancevizi yağı için marka verilmiş ya onlar çok pahalı aktarda şişede satılıyor uygun ondan alsak fark eder mi ki sizce yoksa ondan mı almak lazım :)

Ya kızlar bu hindistancevizi yağı için marka verilmiş ya onlar çok pahalı aktarda şişede satılıyor uygun ondan alsak fark eder mi ki sizce yoksa ondan mı almak lazım :)
Aslına bakarsan pahalı dediğin marka aktardan aldığından daha hesaplıya geliyor. Aktardakilerin gramajı çok az (20ml) ve 5 tl gibi bir fiyatı var, hesaba vurursan o paraya pahalı markadan 1,5 kavanozdan fazla geliyor..

Olabilir canım aslında şöyle bir hesapladım da 7 tane alsam 35 tl oluyor fakat o kavanozun hepsini doldurmaz :) peki bu ürünleri nereden bulabilirim sipariş etmek dışında canım :)

Back
X