kızlar 2 gn once saçlarımı platıne boyattım daha oncede sarıydı ama acık değildi saçlarım şimdi lastık gibi kopuyor napmam lazm toplaması ıcın kestr demeyn cunku kıyamam yakarken kıydım ama kestrmeye kıyamam:)
mecburen kestireceksin canım,kestirmesen de kötü bir görünüm,yün gibi .. aynı olay benimde başıma gelmişti,erkek saçı olarak kestirdim,1 yılda daha sağlıklı olarak uzadı şuan omuzlarımda .. ne kadar bakım yapsan da ölmüş saç yani,nereye kadar yapabilirsin ki ?. :101:
maalesef kestirmezsen daha güçsüz hale gelir saçların, bunun dışında zeytinyağına yumurta sarısı sürüp 1 saat bekletip yıkayabilirsin bu da biraz saçına destek olabilir, geçmiş olsun cnm
Bu hataya düşen bir teyze bir de arkadaşa sahibim... ama kestirmek toplanmasında en kısa çözüm en azından iyice lastiğe dönmüş uçlar için... Üzgünüm ama ille de kestirmem diyorsan 6 ay da filan ancak düzeliyor o saçlar o da eskisi gibi değil tabiki de.. Bu iki zatı muhteremde Avonun serumu var onu kullandı ve saç bakım yağları satın aldılar ve birde durulanan saç kremlerinden yoksa şampuanlar yıkadıktan sonra iyice kazık gibi oluyorlar... Bunların hepsini aynı anda yapman gerek canım ayrıca hafta 2 kez filan yağ ile maske filan yaparsan iyi olur
Kızlar bende de aynı şey oldu ya kuaföre gidiyorum bakım ürünü veriyorlar daha önce kullandım hiç işe yaramadı bir de havuza girdim yeşerdi sarı saçlarım daha kötü oldu. Tekrar oryal ile açılması lazım ne yapacağım bilmiyorum