• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşil oldu

Karamel içeren boya uygularsaniz turuncuya döner bir iki yıkamada 7.0 ve altın kumralı karıştırın 20 lik oksidanla 20 dk bekletin yıkayın yarı yarıya karışım yapın birazda saç kremi kata bilirsiniz. Mavi yeşil kırmızı bunları evde saçlarınızı evde boyarken karışım yapmayın bunlar yardımcı renk
Hangi boyayı önerirsiniz

Altın kumrala boyayayım dedim ama bu defa da bir kısmı yeşil bir kısmı turuncu olursa diye korkuyorum. Belli yerlerinde daha yoğun yeşillik var kalanı küllü kumral gibi. Mor şampuan turunculuğu almak için kullanılmıyor muydu
.
Aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum. Mor şampuan ve 7 ya da 8 numara boya kullan bence. Ben öyle yaptım

Saadece kumral surerseniz dahada yesile döner dediğim gibi 7.0 ve altın kumral ikisini yarı yarıya karışım yapın önce uçlara surun yıkamadan 10 dk önce diplere sürün çok bekletmeyin 25 dk yeterli

Saadece kumral surerseniz dahada yesile döner dediğim gibi 7.0 ve altın kumral ikisini yarı yarıya karışım yapın önce uçlara surun yıkamadan 10 dk önce diplere sürün çok bekletmeyin 25 dk yeterli
Boyaların içindeki oksidaz %20'lik ya ben %30luk kullansam

Back
X