Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yün gibi yardım edin hanımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tatlikedicikcik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
142
118
18
30
Hanımlar merhaba
Benim saçlarım az ve ince telli, çabuk da yağlanıyor..
Saçlarım ince olduğu için birbirine o kadar giriyor ki sanki krepe yapılmış gibi. Elimi sürmeye korkuyorum dolaşacak diye. Sürekli tararken saçlarımı yolmak zorunda kalıyorum açılmıyor. Saçlarım az olduğu için kabarık dursun istiyorum ama dolaşık bir şekilde değil:kızgın::KK43: Bana önereceğiniz şampuan, bakım, boya, işlem var mı ?:KK43:

Duştan çıkınca saçınızı mutlaka tarayın, şampuan olarak kesinlikle bu sorunu çözecek urban care pembe olan şampuan veya saç kremi, ısı ürünleri kullanmayın

Boya asla yapmayın. Şampuan olaral biotin collagen tavsiye ederim. 1 ay kullanınca güzel etki yapıyo. Organix şampuanlar gerçekten iyi .bakım olarak banyo sonrası uçlarına argan yağı serumu tavsiye ederim.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Saçlarımı boyadım ama çok iyi geldi boya bana. Saçlarımın teli kalınlaştı eskisine göre daha canlı duruyor 🤔

Teşekkür ederim yorumunuz için. Saçlarımı boyadım ama çok iyi geldi boya bana. Saçlarımın teli kalınlaştı eskisine göre daha canlı duruyor 🤔
Organik boya mi kullandınız ki. Marketteki boyalar rezalet içerik bakımından, belki bakim falan yaptıysanız onun etkisi olabilir yada organik boyadan dolayıdır. 😮

Duştan önce Hindistan cevizi yağı sürün saçlarınıza hem besliyo saçı hem yumuşatıyo benim saçlarımı gürleştirdi ve yumuşattı duştan önce sürüp 2 3 saat bekletiyorum duştan çıkıncada saçlarınıza saç açıcı spreyler var onlardan sıkıp tarayın öteki türlü saç aşırı yolunuyo heryer saç oluyo valla

Yağ yağ yağ...

Bulduğunuz her yağı kafanıza boca edin, uzuuuuun uzuuuun hatta 1-2 gün bekletin. Saçınızı sık yıkamayın, ısı veren ürünler, şekillendiriciler kullanmayın. Şekillendirmeyi de yağlarla yapın. Saçınızda nem kalmamış.

Yağ yağ yağ...

Bulduğunuz her yağı kafanıza boca edin, uzuuuuun uzuuuun hatta 1-2 gün bekletin. Saçınızı sık yıkamayın, ısı veren ürünler, şekillendiriciler kullanmayın. Şekillendirmeyi de yağlarla yapın. Saçınızda nem kalmamış.
Aynen katılıyorum, saçlarım çok kurumuştu, yaşında etkisi vardı belki bilmiyorum ama kökten çene hizasına kadar olan kısım nispeten iyiyken çeneden aşağı olan kısım berbattı, ki aslında çok sevdiğim dalgaları ve bukleleri olan bir saç yapısına sahibim lakin kuru olduğundan dalgalar yün yumağı gibi görünüyordu, ilk iş çeneye kadar kestirdim, kızımın kullandığı durulamaya gerek olmayan yağlar ve saç bakım kremlerini kullanmaya başladım, yıkıyorum saç kurutma makinesi vs kullanmadan yağ ve bakım kremini sürüp doğal kurumaya bırakıyorum, saçlar kendine geldi hem dalgaları ortaya çıktı hem hacimli bir görüntüsü oldu.

Back
X