Gecici mi bu yumusaklik hissi? Onarma kurulugu giderme gibi etkileri var mi acaba?Ben de nashi argan yagi kullaniyorum. Hem yumusacik yapıyor hem de mis.gibi kokuyor.
Elektriklenmeyi de alıyor mu,sürekli başka ürün kullanmak gerekiyor mu?Saçıma keratin uygulaması yapıyorum kökten cozum
:)Elektriklenmeyi de alıyor mu,sürekli başka ürün kullanmak gerekiyor mu?
Evde kendiniz mi yapıyorsunuz?
Çok sordum :)
:)
BurdaKilicBaligi ndan ogrendim ve onun topiginden keratin edindim
Evde kendim uyguluyorum
Kalcama kadar uzun ve gür saçım var
Sorunum mat kırık keçe gibi pütürlü sac ve her duştan sonra fonlemek işkenceydi yıkayıp çıkmak istiyordum dışarı
Topikte kızlar keratin alıyor almak isteyen varsa paylaşırım diyor ücretinde üstüme düşen kadarını ödeyip keratinimi alıyorum
Önce arındırıcı şampuanla saçımı yıkayıp nemli kalacak şekilde kurutuyorum
Balkonda maske eldiven ve vantilatör karşısında saçıma keratin uygulayıp iyice kurutuyorum duzlestiriyorum 2 gece bekletiyorum sonra yıkıyorum saçımı
Pürüzsüz parlak düz elektriklenmeyen çabuk kuruyan saça merhaba deyip göz kirpiyorum
Aşırı kıvırcık saç 4 gün dalgalı saç 2 gün zaten duzse maksat bakimsa 1 gün bekletmek yetiyor
Bekleme süresinde de duzlestirip iyice dümdüz olmasını sağlayan var ben hiç bunla ugrasmadim
Argan yağı kullan. Saçın nemliyken sür ve kurut.Merhaba arkadaşlar saçlarım düzleştirici den ve boyadan çok yıprandı.Duştan sonra uygulanacak durulanmayan krem sprey vs. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı.Yani saçım ıslakken uygulayabilecegim ve dışarı çıkabileceğim elektrikli görünümünde yok eden bişey arıyorum.(elidor'un bakım kremini aldım begenmedim).Cevaplarınızı bekliyorum
Rica ederim :) gerçekten okadar parlıyorAa hic boyle hayal etmemistim. Googledan simdi fotoğraflara baktim da gercekten bu kadar parlaklastiriyor mu?
Bu arada tesekkur etmeyi unutmusum
Keratini uyguladıktan sonra düzleştiriyorsanız bu brezilya fönü oluyor,yanlış mı biliyorum ?:)
Evde kendim uyguluyorum
Sorunum mat kırık keçe gibi pütürlü sac ve her duştan sonra fonlemek işkenceydi yıkayıp çıkmak istiyordum dışarı
Topikte kızlar keratin alıyor almak isteyen varsa paylaşırım diyor ücretinde üstüme düşen kadarını ödeyip keratinimi alıyorum
Balkonda maske eldiven ve vantilatör karşısında saçıma keratin uygulayıp iyice kurutuyorum duzlestiriyorum 2 gece bekletiyorum sonra yıkıyorum saçımı
Pürüzsüz parlak düz elektriklenmeyen çabuk kuruyan saça merhaba deyip göz kirpiyorum
Aşırı kıvırcık saç 4 gün dalgalı saç 2 gün zaten duzse maksat bakimsa 1 gün bekletmek yetiyor
Bekleme süresinde de duzlestirip iyice dümdüz olmasını sağlayan var ben hiç bunla ugrasmadim
Bekletme dediğimiz yıkamamak değil mi,kabul bu da idiotça bir soru oldu:)
Evde kendim uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?