- 12 Temmuz 2018
- 58
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aleynacamci
-
Dostlar sağolsun hiç çıkacak gibi değil saçlarımın arası baya açıldı.Tekrar çıkar hepsi merak etmeyin.
Kaybınız için de başınız sağolsun.
Devam ediyorda bu ay inşallah tedaviye başlayacağım saçlarım için.Başınız sağ olsun ve geçmiş olsun.stresten üzüntüden oluyordur.daha fazla kafanıza takmayın lütfen yoksa artarak devam eder.kuzenimin başına geldi.baya azaldı saçları ama sonradan çıktı yenileri.kalıcı değildir böyle düşünün
Dostlar sağolsun toparlandım rüyalarımda olmasa.Uyku ilacı alıyorum saçlarım içinde cildiyeye gittim.Bana şampuan falan verdi hiçbir faydası yok bu hafta Mehmet Akgünle tedaviye başlıycaz.Parça parça açıklarım var durması lazım artıkEvet basima geldi.ben bundan 13 yil once bir donem o kadar sikinti ettim ki birseyi kendime ,saclarim dokulmeye basladi ve basimin ustunde 2 cm2 lik bir yer kel oldu.cok zor birsey biliyorum.ben cildiyeye gittim ve o kel olan kisma bir igne yapti .orda saclar cikti ve uzayip karisti saclara neyseki.basiniz sagolsun.iyi hissedersin insallah zamanla kendini.cildiyeye git mutlaka
Cildiyeye gittim devlet hastanesine testler falan yapıldı herşey yolunda şükürler olsun.Başka bir tedaviye karar verdim bu hafta başlıycam inşallah.Basiniz sagolsun. Kan testi yaptirdiniz mi belki demir eksikligi gibi birsey vardır ondan dökülüyordur. Ama muhtemelen sizinki uzuntuden olmuş gibi
Doslar sağolsun biliyorum bende farkındayım ama nekadar sürcek korkutuyor hiç bukadar kötü hissetmemiştim kendimi.Şal takarak çıkıyorum dışarı inşallah düzelicem.Basiniz sagolsun. Uzuntu istahsizlik yaptiysa beslenme ve biyotin yetersizliginden dokuluyor olabilir. Boyle bir durum yoksa, stresten dokuluyor olabilir. Benim de bir aralar stresten kaslarim dokulmeye baslamisti. Bir sure sonra yeniden cikacak, doktor takviyesi ile daha cabuk cikar. Endiselenmeyin.. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?