Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım :(

majestecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
307
72
53
selam hanımlar birkaç gündür psikolojim çok bozuk sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum :
benim saçlarım çok bakımlıdır . 2 senedir felan da saçlarımı siyah renge boyuyoruz .
Ayın 4 ünde eve döndüm yurttan . 12 sine kadar evde kaldım.
Ben biraz pimpirikliyimdir tabir-i caizse hergün anneme saçlarıma baktırırım saçlarımdaki kepeklenme yüzünden ( cildim aşırı kuru ) cildiyeye de gitmişliğim ketoral vs kullanmışlığım vardır . Doğal olarak saçlarım çok kepekli Clear women kepek için olanını kulanıyorum hergün de banyo yapıyorum .
Sorum şu kızlar :
8 ekim de saçlarımı kestirdim kuaföre 9 ekimde de saçlarımı tekrar boyadık kuaför saçlarıma bayıldı çok bakımlı hiç boya yok gibi vs. gelmeden once saçlarıma tekrar baktırdım anneme bişey yok dedi ( bitanem küçük yegenıme bit bulaşmıs annesi paranıtle vs tertemız etmiş canım ya kıyamam ) biz de hergün carsaf degıstırırz evde annem felan cok tıtızdır 90. de yıkarız kısısel esyalarımızı da tarak vs. herkesin ayrıdır .
şimdi ben saçlarımı tarıyorum siyah kepek gibi bişey dökülüyor ama ne bit ne de sirke değil sanırım çünkü hiç ses çıkarmıyor ve üfledim mi uçuyor kontorlden sonra ama ben çok korkuyorum yurtta oldugum için felan . bugun arkadasım aksam saçımı tekrar boyayacak kızlar onlar bişey değildir demi boyamadan sonra olur değilmi oyle şeyler canım çok sıkkın hanımlar cevaplarınızı bekliyorum öpüldünüz

kızlar ? :( saçlarımın yanlarına felan bakıyorum aynayla ama bişey goremıyorum kepekten başka ?

Bit bence öyle hemen ele gelmez diye biliyorum. Yani baya bir diplerde ve saça yapışık olur özenle çekip çıkarman gerekir. Hele ki hiç uçmaz.. Belki toz falan birşey bulaşmıştır veya saçlarınızın boya kalıntıları dokuluyordur koyu renk ise eğer

Bit bence öyle hemen ele gelmez diye biliyorum. Yani baya bir diplerde ve saça yapışık olur özenle çekip çıkarman gerekir. Hele ki hiç uçmaz.. Belki toz falan birşey bulaşmıştır veya saçlarınızın boya kalıntıları dokuluyordur koyu renk ise eğer
koyu renk kuzum ben boyle elımde cıtlatayım dıyorum tabırı caızse ne cıtlama oluyo ne de bısey su erkek tarakları var ya bı yanı ınce bı yanı normal onunla tarıyorum hiç bit felan da dusmedi bide saclarım hergun yıkamama ragmen cok kepeklenir kaşıdımmı cıkar ben boyama esnasında derımdekı kepeklerde sıyaha boyanmıstır onlar dokluyodur diye dusunuyorum ama size de bir sorayım dedim tatlım

bugun zaten tekrar boyuycak oda arkadasım evde kardesim boyuyo zaten oyle bişey olsa görür soylerdi sanırım 7 gun oldu buraya geleli boyayı yapalı da 10 gun felan

koyu renk kuzum ben boyle elımde cıtlatayım dıyorum tabırı caızse ne cıtlama oluyo ne de bısey su erkek tarakları var ya bı yanı ınce bı yanı normal onunla tarıyorum hiç bit felan da dusmedi bide saclarım hergun yıkamama ragmen cok kepeklenir kaşıdımmı cıkar ben boyama esnasında derımdekı kepeklerde sıyaha boyanmıstır onlar dokluyodur diye dusunuyorum ama size de bir sorayım dedim tatlım
Öyledir canım bende de oluyordu o siyaha boyadım saçımı on onbeş gun gitmedi dipte kalan boyalar :) benimde kepek sorunum var anlayamadım gitti neden oluyor önceden yoktu :(

Öyledir canım bende de oluyordu o siyaha boyadım saçımı on onbeş gun gitmedi dipte kalan boyalar :) benimde kepek sorunum var anlayamadım gitti neden oluyor önceden yoktu :KK43:
ah be kuzum kıyamam sana içimi rahatlattın gercekten . kepek cok ceşitli bi kavram ya ben herseyı denedim gecmiyo
doktora da gittim 12. sınıfta şimdi üni 2 yim . doktor saçıma baktı kenarlarına kaşınıyorda bılıyorsun tabı . ketoral verdi losyon kullandım da geçirmedi
boyayınca da bi süre gözükmüyo sonra yine nüksediyor hergün de banyo yaparım cok huyalnıyorum oyle görürünce aslında kuaför saclarımı öyle begendi ki yanındaki kızda kestirdiğimde ama ben hiç memnun değilim canım ya .
belkide cildimiz boyaya hassastır ama mecbur boyuyoruz işte

kepek sorununuz varsa saç deriniz siyaha boyandığı için onlar dökülüyordur. ayrıca saçlarınızı hergün değil iki günde bir yıkayın ki saç dipleriniz dinlensin.

kepek sorununuz varsa saç deriniz siyaha boyandığı için onlar dökülüyordur. ayrıca saçlarınızı hergün değil iki günde bir yıkayın ki saç dipleriniz dinlensin.
tatlım tanıdığım herkes bunu soyluyor ama ben dayanamıyorum saclarım 2. güne çok yağlanıyor cildim kuru olmasına ragmen kısın hertarafım bembeyaz olur ellerim kollarım bacaklarım kepeklenme yüzünden agdayı bıraktım artık epılasyon yapıyorum :(
sürekli nemlendirici kullanıyorum . oyleyse içimi korkutmaya gerek yok kepektendir o dökülenler çünkü son gunde annem baktı bısey yok dedi .
burada da kımseden bulasmaz zaten kımseyle cok cok yakınlığım yok bedensel anlamda .
aksam saçımı boyuycaz tekrar ınsallah rahatlarım

O siyah boya dökülmüştür korkma kepeklenme oluyorsa boyanmistir dökülmüştür bit değildir

boyadım tatlım siyaha .
bugun boyamanın uzerınden 10 gun gecti ve tekrar boyadık içim rahat etsin diye
O siyah boya dökülmüştür korkma kepeklenme oluyorsa boyanmistir dökülmüştür bit değildir
tamam kuzum saolasın ıcımı rahatlattın hem bısey olsa arkadasım soylerdı sanırım .. bide saçlarımın yanlarına fln bakıyorm sadece kasıdıkça kepek kalkıyo beyaz beyaz ...
suan yanlarım simsiyah duruyo yıne ... tarayınca dokulenlerde kepek sanırım .. aileden uzak olunca zor oluyo işte boyle

[QUOTEöğrencisinin:)st: 37383996, member: 496270"]tamam kuzum saolasın ıcımı rahatlattın hem bısey olsa arkadasım soylerdı sanırım .. bide saçlarımın yanlarına fln bakıyorm sadece kasıdıkça kepek kalkıyo beyaz beyaz ...
suan yanlarım simsiyah duruyo yıne ... tarayınca dokulenlerde kepek sanırım .. aileden uzak olunca zor oluyo işte boyle[/QUOTE]
Nerde ogrencisinn:)

[QUOTEöğrencisinin:)st: 37383996, member: 496270"]tamam kuzum saolasın ıcımı rahatlattın hem bısey olsa arkadasım soylerdı sanırım .. bide saçlarımın yanlarına fln bakıyorm sadece kasıdıkça kepek kalkıyo beyaz beyaz ...
suan yanlarım simsiyah duruyo yıne ... tarayınca dokulenlerde kepek sanırım .. aileden uzak olunca zor oluyo işte boyle
Nerde ogrencisinn:)[/QUOTE]
ozelden yazıyorum canım

Back
X