- 29 Temmuz 2013
- 307
- 72
- 53
- Konu Sahibi majestecik
-
koyu renk kuzum ben boyle elımde cıtlatayım dıyorum tabırı caızse ne cıtlama oluyo ne de bısey su erkek tarakları var ya bı yanı ınce bı yanı normal onunla tarıyorum hiç bit felan da dusmedi bide saclarım hergun yıkamama ragmen cok kepeklenir kaşıdımmı cıkar ben boyama esnasında derımdekı kepeklerde sıyaha boyanmıstır onlar dokluyodur diye dusunuyorum ama size de bir sorayım dedim tatlımBit bence öyle hemen ele gelmez diye biliyorum. Yani baya bir diplerde ve saça yapışık olur özenle çekip çıkarman gerekir. Hele ki hiç uçmaz.. Belki toz falan birşey bulaşmıştır veya saçlarınızın boya kalıntıları dokuluyordur koyu renk ise eğer
Öyledir canım bende de oluyordu o siyaha boyadım saçımı on onbeş gun gitmedi dipte kalan boyalar :) benimde kepek sorunum var anlayamadım gitti neden oluyor önceden yoktukoyu renk kuzum ben boyle elımde cıtlatayım dıyorum tabırı caızse ne cıtlama oluyo ne de bısey su erkek tarakları var ya bı yanı ınce bı yanı normal onunla tarıyorum hiç bit felan da dusmedi bide saclarım hergun yıkamama ragmen cok kepeklenir kaşıdımmı cıkar ben boyama esnasında derımdekı kepeklerde sıyaha boyanmıstır onlar dokluyodur diye dusunuyorum ama size de bir sorayım dedim tatlım
ah be kuzum kıyamam sana içimi rahatlattın gercekten . kepek cok ceşitli bi kavram ya ben herseyı denedim gecmiyoÖyledir canım bende de oluyordu o siyaha boyadım saçımı on onbeş gun gitmedi dipte kalan boyalar :) benimde kepek sorunum var anlayamadım gitti neden oluyor önceden yoktu
tatlım tanıdığım herkes bunu soyluyor ama ben dayanamıyorum saclarım 2. güne çok yağlanıyor cildim kuru olmasına ragmen kısın hertarafım bembeyaz olur ellerim kollarım bacaklarım kepeklenme yüzünden agdayı bıraktım artık epılasyon yapıyorumkepek sorununuz varsa saç deriniz siyaha boyandığı için onlar dökülüyordur. ayrıca saçlarınızı hergün değil iki günde bir yıkayın ki saç dipleriniz dinlensin.
boyadım tatlım siyaha .O şeyler dökülmeden önce boyamistiniz sacinizi dimi
boyadım tatlım siyaha .
bugun boyamanın uzerınden 10 gun gecti ve tekrar boyadık içim rahat etsin diye
tamam kuzum saolasın ıcımı rahatlattın hem bısey olsa arkadasım soylerdı sanırım .. bide saçlarımın yanlarına fln bakıyorm sadece kasıdıkça kepek kalkıyo beyaz beyaz ...O siyah boya dökülmüştür korkma kepeklenme oluyorsa boyanmistir dökülmüştür bit değildir
Nerde ogrencisinn:)[/QUOTE][QUOTEöğrencisinin:)st: 37383996, member: 496270"]tamam kuzum saolasın ıcımı rahatlattın hem bısey olsa arkadasım soylerdı sanırım .. bide saçlarımın yanlarına fln bakıyorm sadece kasıdıkça kepek kalkıyo beyaz beyaz ...
suan yanlarım simsiyah duruyo yıne ... tarayınca dokulenlerde kepek sanırım .. aileden uzak olunca zor oluyo işte boyle
tamam tatlım saolasın yeni boyadım yıne dokuluyo zatenSac boyasi sacinin dibindeki derilerede suruluyo ya kepek olarak dokuluyo onlar canini sıkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?