Saç Uzatma Yöntemleri saçlarım

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Kizlar merhaba benim saclarim cok cok yavas uzuyor bi sene once omzumda kestirsem bir sene sonra cok az omzumun altina kadar uzuyor diyeyim size, ne yaparsam saclarim hizlica uzar acaba

Sinameki kürü, lavanta ve de ısırganlı şampuan. Ben de aynıydım ama şuan gayet güzel uzuyor canım

Ailede var mi geç saç uzamasi ? Genetik de olabiliyor. Eğer öyle bir durum yoksa çeşitli bakimlar var cesitli konular var bölümde.. Oralara göz atabilirsiniz..

5 ay önce kahkül kestirmiştim 3 parmak kadar anca uzadı benim de. baydım artık kahkülden bi çözüm bulursan bana da söyle..

benimde belli bi yere kadar hızlı uzuyor sonra sanki uzama duruyo . sanırım uzadıkça yıpranıyor saçlar. o yüzden uzaması yavaşlıyor. uçlarını aldırayım dediğimde körolmayası kuaförler düdük kadar kesip atıyorlar nasıl olcak bilemedim :)

Argan Yağı kullanın ve yılan yağını şampuanınıza karıştırın HIZLA uzatıyor

Badem yağı , susam yağı ,sarımsak .bunları katıp diplere masaj olarak sürün 30 dakka bklyip ısırgan otlu gibi bitkisel sabun ve şampuan ile durulayın.haftads 2 kez yapın 3 . Haftada etkisini görürsün.hormonal veya strese bağlı değilse uzar

Badem yağı , susam yağı ,sarımsak .bunları katıp diplere masaj olarak sürün 30 dakka bklyip ısırgan otlu gibi bitkisel sabun ve şampuan ile durulayın.haftads 2 kez yapın 3 . Haftada etkisini görürsün.hormonal veya strese bağlı değilse uzar
Bunlarin hepsi bende var yalniz isirgan otlu sabun yerine sampuan var, bu dedigini aksama bi deneyeyim :)

Turp ile kür yapmak saçı uzatıyor diyorlar. Forumda ilgili başlık vardı.

sarımsaklı şampuanların işe yaradıgını duymuştum ama denemedim bi deneyin isterseniz.

duştan önce badem yağı, sonra da lavanta suyu kullanarak saçlarımı hem uzattım hem güçlendirdim ben. tavsiye ederim.

Biobla'ın yavaş uzayan saçlar için şampuanı var. Onu da deneyebilirsin. Bir de bakım kremi var ancak ondan memnun kalmadım, güzel değil.

Valla benim de aksine bu ara çok hızlı uzuyo nedenine bakıyorum tek yaptığım değişiklik bioblasın şampuanını kullanmak ve beslenmeme ek olarak her gün olmasa da gün aşırı yumurta yemek ki çok sağlıklı saçlar için..ve bol bol su içmek hem saç derisi hem cildin için :KK66: ve zeytinyağıyla maske de yapıyorum çok sık olmasa da.

Back
X