Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

POLYANNACIK

umutlarım
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
259
77
123
merhaba bayanlar.saçlarım silme işlemi uygulandığından ve normaldede çok kuru ve kıvırcık olduğundan çok yıprandı.keçe gibi oldular.sizin tavsiye edebileceğiniz nem maskesi saçlarıma nem verecek bi maske vs. kullandğınız bi ürün varmıdır.yardımcı olurmusunuz

merhaba bayanlar.saçlarım silme işlemi uygulandığından ve normaldede çok kuru ve kıvırcık olduğundan çok yıprandı.keçe gibi oldular.sizin tavsiye edebileceğiniz nem maskesi saçlarıma nem verecek bi maske vs. kullandğınız bi ürün varmıdır.yardımcı olurmusunuz
canım HC Hair Care'in yağı ve banyoda bakım kremi var.
benim saçlarım da öyleydi canlandı, yumuşacık oldu ve hızlı uzuyor.
inşaallah sen de faydasını görürsün.

canım tatlı badem yagı ve zeytinyagi ikisinide saçların diplerine sur ve 3o dk veya 45 dk beklet ve yıka
not:bide sacına surduktensonra saçını streç filme sar ben oyle yapıyorum saçlarım cok iyi oldu benimde çok kötüydü
inşallah sendede işe yarar....

dove ekspress yoğun onarıcı maske
muhteşem birşey...hatta mümkünse bütün seriyi kullan...
yogun-big1127-732619.webp

merhaba ben saçlarımı yumuşacık yaptım şööyle watsons ın ballı saç maskesini kullandım(ki argan yağlısı daha da iyi diyorlar ben de adım bir kere denedim iyi gibi:) ve bitkisel şampuan marka isterseniz verebilirim onu kullanıyorum.arada da zeytinyağı ,argan yağı badem yağı yumurta sarısı karışımı yapıp sürüyorum yarım saat kadar durup duşa giriyorum temizliyorum böööyle:)

teşekkür ederim.zeytinyağı marka vs farkedermi
MArkadan ziyade asit oranı çok önemli.. Asit fazlaysa saça zarar verebiliyor. Bende saçlarımla ç.ok çok uğraşırım, boya, perma, röfle, maşa, düzleştirme vs vs... sık sık yaptığım işlemler... Çok kötü olmuştu saçlarım. Şimdi bitkisel bir şampuan kullanıyorum yumuşacık oldularr :KK68:

dove ekspress yoğun onarıcı maske
muhteşem birşey...hatta mümkünse bütün seriyi kullan...Eki Görüntüle 1351246

Bu maske yağlı his bırakıyor mu?

Zamanında bir saç kremi kullanmıştım. Rejoice muydu hatırlamıyorum, bilindik bir markanın markette satılan saç kremi. Üzerinde nem banyosu yazıyordu. Çok faydasını görmüştüm ama bir daha bulamadım ondan.

Bu maske yağlı his bırakıyor mu?

Zamanında bir saç kremi kullanmıştım. Rejoice muydu hatırlamıyorum, bilindik bir markanın markette satılan saç kremi. Üzerinde nem banyosu yazıyordu. Çok faydasını görmüştüm ama bir daha bulamadım ondan.
ssaçların normal ise az kullanılmalı ama çok yıpranıksa bolca kullanılır...sorun yok
ben bunun şampuanını saç kremini
maskesini ve gece bakım nremini kullanmıştım 1ayda adam etti saçları
benimki brezilya fönünden kopmuştu
nispeten sağlıklıyken ağır gelebilşr saça...az kullan

Back
X