Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım

Bermuda at kuyruğu şampuanları var acaip hızlı uzatıyor saçları. Kendi markasının Saç maskesiyle birlikte kullanmanı tavsiye ederim
At kuyruğu şampuanı mı? İnan ki hiç duymadım nerden alabilirim? Denedin mi sen kuzum daha önce? Tek istediğim saçlarımın kırılmadan uzaması :(

At kuyruğu şampuanı mı? İnan ki hiç duymadım nerden alabilirim? Denedin mi sen kuzum daha önce? Tek istediğim saçlarımın kırılmadan uzaması :KK43:
Ben eda Taşpınar ve revox markalarını kullandım.. revoxun saç maskesi de var. Şampuanıyla beraber kullandığında gerçekten çok etkili oluyor. Biraz tuzlu fiyatları ama saçdaki etkileri mükemmel. Saçları güçlendiriyor. Dökülmeleri, kırılmaları engelliyor. Saç tellerini kalınlaştırıp saçlara hacim veriyor.

Ben eda Taşpınar ve revox markalarını kullandım.. revoxun saç maskesi de var. Şampuanıyla beraber kullandığında gerçekten çok etkili oluyor. Biraz tuzlu fiyatları ama saçdaki etkileri mükemmel. Saçları güçlendiriyor. Dökülmeleri, kırılmaları engelliyor. Saç tellerini kalınlaştırıp saçlara hacim veriyor.
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim :)

Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim :)
Dene mutlaka kuzum. Gerçekten memnun kalırsın. Çok etkili.
xenforo-smilies-kk60.gif

Back
X