Saç Kesim Şekilleri Saçlarim ...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Keti34

Sağ Tarafa Herkes Sen Soluma EsiLamMm
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
427
330
103
33
Kizlar bugün saçlarimi kestirdim ama hiç memnun kalmadım. Ilk defa bu kadar kısa kestirdim ve ilk defa başka bir kuaförde kesim yaptirdim. Şimdi bu kisacik saçlarima kaynak ya da , çıt çıt yaptirmak istiyorum, kaynak çok zor olur diyorlar kullanan varmi ? Ya da yaptiran bir de benim saçlarim asırı düzdür bildiğiniz tel toka bile kayar gider. Cit cıt tutarmi sizce ?

Normalde hiç bu kadar kisa kestirmezdim uzun diye havalarda sicak diye bir anda bakip kestirdim. Ama suan cok ve cok pismanim....:KK1:

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-24-18-01-34.webp
    Screenshot_2016-06-24-18-01-34.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 267
Normalde hiç bu kadar kisa kestirmezdim uzun diye havalarda sicak diye bir anda bakip kestirdim. Ama suan cok ve cok pismanim....:KK1:
Ben de nerdeyse belimdeki saçlarımı boyle kestirmistim ve cok da severek kullandim.. Modern duruyor bi kere.. Cok da kisa degil ayrica.. Gecen de baska bi arkadasim kestirdi upuzun sacini boyle ve cok begendi herkes..
Citcit filan basitlestirir.. Boyle kullan derim..

Ben de nerdeyse belimdeki saçlarımı boyle kestirmistim ve cok da severek kullandim.. Modern duruyor bi kere.. Cok da kisa degil ayrica.. Gecen de baska bi arkadasim kestirdi upuzun sacini boyle ve cok begendi herkes..
Citcit filan basitlestirir.. Boyle kullan derim..
Aslinda ne yalan söyliyim bende sevdim ama tek sevmediğim tarafı arka kisim.böyle disa doğru kivrildi berbat bir sekilde. O yüzden ya da dahamı kisaltiyim cok sinir bozucu yoksa model ile çok sorunum yok.

Daha bugün kestirmişsiniz.şöyle bir yıkayın,güzelce bakım yapın,fönüydü,modeliydi artık ne yapıyorsanız biraz oyalanın.mesela yeni saçınıza uygun makyajlar saç modelleri keşfedebilirsiniz.İnsanın takacağı bir küpe bile farklı oluyor saç değişince.Gözünüz de alışacak bu arada.
Çıtçıt veya kaynak arkadaşın da dediği gibi basitleştirir

Aslinda ne yalan söyliyim bende sevdim ama tek sevmediğim tarafı arka kisim.böyle disa doğru kivrildi berbat bir sekilde. O yüzden ya da dahamı kisaltiyim cok sinir bozucu yoksa model ile çok sorunum yok.
Dışa doğru kıvrılma sorunu şekillendirici fön vs ile düzelir.
Çok güzel model,benim modelim de aynı.Uzadı ben de kestiricem.

Öne dogru uzayan model degil mi bu?
Duzlestirerek kullanirsin kıvrılmasi hosuna gitmediyse.. Dalga sacliysan da dogal hali guzel durabilir..

Gayet hoş ve modern duruyor başka işlem yaptırmayın beğendim ben

Kaynak ve çıtçıt saçı yıpratıyor diye biliyorum.Onları takarsan saçını sağlıklı uzatamazsın.
Bence bu model ideal.Fönlü,maşalı,kırık fönlü,toplu her türlü kullanılır.

Daha bugün kestirmişsiniz.şöyle bir yıkayın,güzelce bakım yapın,fönüydü,modeliydi artık ne yapıyorsanız biraz oyalanın.mesela yeni saçınıza uygun makyajlar saç modelleri keşfedebilirsiniz.İnsanın takacağı bir küpe bile farklı oluyor saç değişince.Gözünüz de alışacak bu arada.
Çıtçıt veya kaynak arkadaşın da dediği gibi basitleştirir
Saçlarimi evde düzlestirdim yikadimda da . Önleri çok güzel duruyor ama sanki arkadi bildiginiz duz makasla kesilmişte kalkmiş gibi duruyor. Çit çit ta tutarmi onada emin değilim ya da kesim kötü olduğu icin bu kadar sinirimi bozdu

Saçlarimi maşa hiç tutmuyor özellikle minik minik yapiyorum , başim ayni hediye kutusu gibi o kadar kivircik oluyor 3p dakika sonra dümdüz.

Kaynak ve çıtçıt saçı yıpratıyor diye biliyorum.Onları takarsan saçını sağlıklı uzatamazsın.
Bence bu model ideal.Fönlü,maşalı,kırık fönlü,toplu her türlü kullanılır.
Güzel model ama dediğim gibi tek sorun arka tarafin disari dogru kivrilmasi yarimsaat önce ice doğru kivirdim suan gene ayni :(

Kesimi başka bir kuaför düzeltebilir belki.Paranız ve zamanınız olduğunda güvenilir bir kuaföre gidebilirsiniz.yine biraz kesmesi gerekecek tabi ama o kadar da kısa değilmiş zaten yani düzeltilebilirse kestirme payı var

çok kullanışlı model, hiç bir zaman modası geçmez.
arka kısmının kıvrılması da sanırım enseyi inceltmeden kestiği içindir.

çok kullanışlı model, hiç bir zaman modası geçmez.
arka kısmının kıvrılması da sanırım enseyi inceltmeden kestiği içindir.
Işte en kotusu orasi bende isindim hatta şuan bu yorumlardan sonra baya isindim saçima ama gelin görin ki arkasi berbat surekli duzleştirici ile gezmek zorunda kalicam arkasi icin sanirim

Back
X