Saç Kesim Şekilleri Saçlarim ...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yok daha asla ellemicem sadece uzatmak için elimde geleni yapicam :KK43:
Lavanta kürü uygulayabilirsin o halde.. Allah'in izniyle cok iyi geliyor.. Internette vardir tarifi..
Bandana filan da kullanabilirsin sacin icin.. Hani şu oyali yemeniye benzeyenlerden, cok tarz ve otantik duruyor.. Onleri kivirabilirsin hafif dalgali gibi, aralara atabilirsin dalga.. Vs vs..

Lavanta kürü uygulayabilirsin o halde.. Allah'in izniyle cok iyi geliyor.. Internette vardir tarifi..
Bandana filan da kullanabilirsin sacin icin.. Hani şu oyali yemeniye benzeyenlerden, cok tarz ve otantik duruyor.. Onleri kivirabilirsin hafif dalgali gibi, aralara atabilirsin dalga.. Vs vs..
Çok teşekkür ederim kesinlikle denicem, Hatta bugün bandanalara bakicam :)

Aslinda ne yalan söyliyim bende sevdim ama tek sevmediğim tarafı arka kisim.böyle disa doğru kivrildi berbat bir sekilde. O yüzden ya da dahamı kisaltiyim cok sinir bozucu yoksa model ile çok sorunum yok.
O kıvrılmalar yeni kesildiğinde normal bir iki yıkamadan sonra normale döner, çıt çıt çok iğrenç duruyor kaynak ondan beter, bırak doğal olsun.

O kıvrılmalar yeni kesildiğinde normal bir iki yıkamadan sonra normale döner, çıt çıt çok iğrenç duruyor kaynak ondan beter, bırak doğal olsun.
Insallah dünden beri lavanta kürü, soğan kürü uyguluyorum, diğer yöntemlere başvurmucam gereksiz olduğunun farkina vardim.

Back
X