Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarıma nazar mı değdi sizce? Yardım edin kızlar:((( (RESİMLİ)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
doktora gittim bişey de çıkmadı...:( guatr da yok ultrasonla bakıldı..ama resmen uzamıo ve rengi soldu..parlamıo..uçları kopuo:((( neyse bu aralar biraz toparladı gibi..bakıcaz artık:)

$image.webp

acayıp etkılı wotson ya da gratıs yüfılan satılan bır sey serum cok etkılı 25 tl cıvarı banyo sonrası nemlı saca uygulanıo cok etkılı bı bak derım

Eki Görüntüle 1010278

acayıp etkılı wotson ya da gratıs yüfılan satılan bır sey serum cok etkılı 25 tl cıvarı banyo sonrası nemlı saca uygulanıo cok etkılı bı bak derım

hımm bunu araştırıcam...saçı uzatıyor mu yoksa kırılmasını mı engelliyor?

Bence saçında problem yok . Kilon göze batıyor...

evet bir ara bayağı bir patates çuvalı modundaydım:P şuanda boyum 1.60 kilom 52... o işi hallettim yani..ama işte saç hala uzamadı:) bi de saçım uzasa tam olcak:P

ben pantenın serumunu kullanuyorum cok iyi tavsiye ederim
yaa ben de öyle bakımsız biri değilim inanın... organik şampuanlar ,kremlere ,serumlara dökmediğim para kalmadı..yok arkadaş uzamıo:( pantene. iyi diye duymuştum bi arkadaştan da..teşekkürler

hımm bunu araştırıcam...saçı uzatıyor mu yoksa kırılmasını mı engelliyor?

evet bir ara bayağı bir patates çuvalı modundaydım:P şuanda boyum 1.60 kilom 52... o işi hallettim yani..ama işte saç hala uzamadı:) bi de saçım uzasa tam olcak:P

yaa ben de öyle bakımsız biri değilim inanın... organik şampuanlar ,kremlere ,serumlara dökmediğim para kalmadı..yok arkadaş uzamıo:( pantene. iyi diye duymuştum bi arkadaştan da..teşekkürler

uzatma degıl bakım bu parlaklık ve vıtamın guclendırıcı bu

bıde normal ınsanların aylık 2 cm uzar
ben bı sıparası verdım sey var aylık 4 cm uzatıyormus gelsın kullanım sana ona gore tabüvsıye edeyım

maşa yada düzleştirici fön saçı yıpratabiliyor..bende korkumdan maşa alamıyorum..:31:

saç bakım yağları kullanın ama düzenli kullanın öyle bir ay felan değil..
çok yakın bir arkadaşım yaz tatilinde saçını açtırmıiştı saçı yandı kısacık kestirdi yaz tatili dönüşü kızın saçına inanamadık çok iyi uzamış ama üç ay boyunca ara vermeden kullandım dedi.

Tamam o zaman kilon normale dönmüş:)
Saç uzatmak için de benim gibi bir gün arayla yıkayacaksın bak nasıl uzuyor :1:
Arada bi uçlarından annene kestir. Kuaföre gidince yarısını kesiyorlar. O yüzden ben eşime arada bi uçtan kestiririm:)

doktora gittim bişey de çıkmadı...:( guatr da yok ultrasonla bakıldı..ama resmen uzamıo ve rengi soldu..parlamıo..uçları kopuo:((( neyse bu aralar biraz toparladı gibi..bakıcaz artık:)

canım kilo alıp verdiğin için döklmüüş saçların kiloluyken çok döküldü benim zayıflıyorum şuan
ve dökülmüyo saçlarım hurma ye iyi geliyor ben ona bağlıyorum onu yemeye başladıgımdan beri dökülmüyor:34:

Arkadaşlar doğum kontrol hapı şampuana koymada ne kadar etkili yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum ve bi türlü cesaret edemiyorum kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bizimle paylaşabilirler mi🙏

Ben şampuanıma mutlaka koyarım 10tane doğum kontrol hapı. Hiç bir zararını görmedim :)

Dogum kontrol hapi bende koydum bi seyw yaramadi.benimgixprogrsteron icerikliydi.vide ostorejen olan belki ise yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyisi samisakli samouan. Bal badem yagi kat yumurta ve sacini lavantayla ve sirkeyle durula cik harika bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şampuanıma çam terebentin ekliyorum bi süredir, çok güzel yapıyor, parlak, daha dolgun, uzamasını çok takip etmediğimden bilemiyorum. ama uzatmak için kullananlar da var.

çam terebentin yağı soğuk presle elde edilmiş olmalıymış, bazılarının üstünde yazıyor...

bir de sülfatsız şampuan kullanıyorum.

Kızlar sağolun cevaplarınız için ama saçım altı aydır sarımsaktı zeytinyağıydı kaç aydır uğraşıyorum ama hiç uzamıyor :( of offf

canım ben sana tarif vereyim onu dene ben yaptım saçlarım geçen sene omzumdaydı şimdi göğsümü geçiyor karışım şu menekşe yağı yılanyağı defne yağı çam yağı zeytinyağı fındıkyağı cevizyağı bağbap yağı içinede bemiks ampul kırdım haftada bir kere dene bitkisel şampuan kullan mesela zigavus sarımsaklı kullandım

Back
X