Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımdan bıktım ! Yardıım edin kk bayanları..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Jivall

Hahahah güleyim bariii :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
273
0
66
Samsun
Kış boyu saçlarımı ölüm yolunda bile olsam 2 günde bir yıkadım , kurutma makınasıyla kuruttum , düzleştirdiim bide olmadı üstüne ütüledim ve hiç toplamadım tüm kış boyu bunu hiç aksatmadım. Her neyse yaz geldi derken terlioruz bunalıoruz Sabah yıkadığım sac 5-6 saat sonra dipleri parıl parıl pis bir görüntüyle 'beni yıka beni yıkaa !!' diye bagırıyor adeta.. Kafayı yedim artık gunde 2 kere sac yıkıorum topluma cıkınca hoş görülmeyen seydir yaglı saçlar en azından bana göre öyle. Varmı önerisi , tavsiyesi olan ne olur yardım ediin. (öneriler içinde yağlı beklet yıkamayı azalt diyeniniz olucaktır illaki ama onu yapamıyorum asla duramıyoruum yardıııımmmmmm :50::50:)

benimde aynı hergun yıkamak zorundayım ama cok yıkama gunde 1kere yeter ve kekiği kaynat sacına dok 1saat beklet o cok ıyı gelır

canım bence doktora gıt gunde 2 kere yıkamak anormal ya ılerde saçların dokulebılır zarar gorebılır nasıl bu kadar cabuk yağlanıyo boyle

benimde aynı hergun yıkamak zorundayım ama cok yıkama gunde 1kere yeter ve kekiği kaynat sacına dok 1saat beklet o cok ıyı gelır

bildiğimiz baharat olan kekik dimi taze kekik falan değil :26: bu arada cevabın için tesekkurler :81:

canım bence doktora gıt gunde 2 kere yıkamak anormal ya ılerde saçların dokulebılır zarar gorebılır nasıl bu kadar cabuk yağlanıyo boyle

canım öncelikle cevabn için tesekkurler. Doktora çok kez gittim fakat hepsi ya ketoral sampuan verdı yada konazol vs vs. inanmayan arkadaslarım var hatta 'hadi canım nasıl olur hemen ' diye bigün yannda yıkadm aksama kadar gezdk ve sacıma sanki 5 yıl su sampuan degmemiş gibi şok oldu :53::60:

saçlarını limon özlü şampuanla yıkamalısın ve saçların cok fazla yağlanıyosa cok sık yıkamak çözüm olmaz sac diplerine pudra sür en azından 2kere yıkamak zorunda kalmazsın

saçlarını limon özlü şampuanla yıkamalısın ve saçların cok fazla yağlanıyosa cok sık yıkamak çözüm olmaz sac diplerine pudra sür en azından 2kere yıkamak zorunda kalmazsın

önerin için teşekkür ederim nasıl bir pudra bu :18:

canım saçlarını sülfatsız şampuanlarla yıka böylece saç derin kendisini toparlar böylece saçlarındaki yağlanma probleminden kurtulmuş olursun. ayrıca gliserinli su uygula saçına buda doğal olarak saçlarını yeniden yapılandırır. saç kremlerinden uzak durman gerektiğini de unutma...

canım saçlarını sülfatsız şampuanlarla yıka böylece saç derin kendisini toparlar böylece saçlarındaki yağlanma probleminden kurtulmuş olursun. ayrıca gliserinli su uygula saçına buda doğal olarak saçlarını yeniden yapılandırır. saç kremlerinden uzak durman gerektiğini de unutma...

4 yada 5 aydır krem,maske gibi şeyler kullanmıyorum sadece sampuan kullanıyorum. Sülfatsız sampuan adı verebilirmisin bana. Teşekkürler:71:

canım madem dayanamıyorsun yağsız durmaya
yıkarken az şampuan al eline 1 kere yıka saçını
ilk başta temizlenmemiş gibi gelicek
ama zamanla saçının yağ dengesi oturucaktır
benim evden çıkmazsam 3 gün bile yağlanmıyor artık
önceden 2. günü çok kötü olurdu.
bir de saçlarını çok elleme diplerini fln kaşıma
çok krem vs sürme kullanma,
sonra sonra duş alıyorsun ya mesela 2. günü şampuansız sadece suyla saçlarını durula
böylece 2 günde bire düşürürsün en azından

canım madem dayanamıyorsun yağsız durmaya
yıkarken az şampuan al eline 1 kere yıka saçını
ilk başta temizlenmemiş gibi gelicek
ama zamanla saçının yağ dengesi oturucaktır
benim evden çıkmazsam 3 gün bile yağlanmıyor artık
önceden 2. günü çok kötü olurdu.
bir de saçlarını çok elleme diplerini fln kaşıma
çok krem vs sürme kullanma,
sonra sonra duş alıyorsun ya mesela 2. günü şampuansız sadece suyla saçlarını durula
böylece 2 günde bire düşürürsün en azından

Hmm gerçekten mantıklı ve kolay gibi :6: çok teşekkür ederim deneyeceğim :81:

bilmiyorum yararı olur mu ama priorin şampuan denemeni önerebilirim, yağlı saçlar için olanı var büyük eczanelerde bulabilirsin. saçına sür ve hemen yıkama biraz saçında beklet derim bi beş dk kadar. ayrıca saçını hergün aynı saatte yıkamaya özen göster. benim de çabuk söner ve yağlanır o yüzden ben de saçını hergün yıkamak zorunda olanlardanım. her gün belli bir saatte yıkıyorum mesela akşamları uyumadan önce vs gibi bir zaman belirlersen saçını belli bir düzene de alıştırmış olursun. :34:

bilmiyorum yararı olur mu ama priorin şampuan denemeni önerebilirim, yağlı saçlar için olanı var büyük eczanelerde bulabilirsin. saçına sür ve hemen yıkama biraz saçında beklet derim bi beş dk kadar. ayrıca saçını hergün aynı saatte yıkamaya özen göster. benim de çabuk söner ve yağlanır o yüzden ben de saçını hergün yıkamak zorunda olanlardanım. her gün belli bir saatte yıkıyorum mesela akşamları uyumadan önce vs gibi bir zaman belirlersen saçını belli bir düzene de alıştırmış olursun. :34:

Ben okul döneminde saclarımı gece 12de yıkayıp öyle yatardım :86: düzene giriyor evet yaz gelince düzen falan kalmadı ondanda olabilir. Önerin için teşekkür ederim canım :81: Bu saclarımızla başımız dertte :52::52:

rica ederim yaz olunca doğru düzen falan kalmıyor umarım düzene girer. bakalım ben de şu milletin öve öve bitiremediği ballı kürü deniyorum dün şampuanıma bi miktar kattım ben de kullanıyorum bakalım ne olacak, herkes yumuşattı diye yazmış ama benim saç telleri aksine sertleşti. inş bitlenmem de gerisi önemli değil :1:

rica ederim yaz olunca doğru düzen falan kalmıyor umarım düzene girer. bakalım ben de şu milletin öve öve bitiremediği ballı kürü deniyorum dün şampuanıma bi miktar kattım ben de kullanıyorum bakalım ne olacak, herkes yumuşattı diye yazmış ama benim saç telleri aksine sertleşti. inş bitlenmem de gerisi önemli değil :1:

Yok canım baldan bit olmaz :9: yeni yeni alışır sacların yumuşar zamanla yani öyle umuyorum :12: sonuçları bize aktar tamammı :98:

Back
X