Yazın hiçbir şeyin hayrı olmuyor evet.fön öncesi mi kullanıyorsun?yazın benim saçlarımda düz kalmıyor. fön çektirsem bile bozuluyor sıcaktan. kışın normal saç spreyi kullanıyorum ben elidorun.
her duş sonrasında kullanıyorum. zeytinyağı da iyi geliyor saçlaraYazın hiçbir şeyin hayrı olmuyor evet.fön öncesi mi kullanıyorsun?
Hindistan cevizi yağı alıcam ben canım.internetten araştırıyorum.her duş sonrasında kullanıyorum. zeytinyağı da iyi geliyor saçlara
iyi gelir umarımHindistan cevizi yağı alıcam ben canım.internetten araştırıyorum.
iyi gelir umarım
aktarlara bakayım bendecok olumlu yorumlar duydum.sana da tavsiye ederim.internetten alacaktım ama bizim burda da bayisi varmıß.haftaya alıcam.
Ordakiler belki ,orijinal olmadığı için işe yaramayabilir.hindistan cevizi yağının markasini yazayım.sitesine gir bak bakalım senin yaşadığın yerde bayisi var miymış bakarsın.the lifeco adı.-Piraye .!.:aktarlara bakayım bende
Saçını kabarmaması elektriklenmemesi icin tahta tarakla taramanı tavsiye ederim. Düzleştirici olarakta remington tavsiye ediliyor genelde.Merhaba arkadaşlar. Braun satin hair düzleştirici aldım 2 sene önce.ama bir türlü kuaförden çıkıldığı gibi yapamıyorum. Çok yoğun saçlarım yok ama olmuyor.dısarıda hep görüyorum kızları veya alışveriş yaptığım yerlerdeki kızları.soruyorum kendinin yaptığını söylüyor hepsi.inanıyorum da.hem sağlıklı hem güzel saçlar.benimki tülerik,bir tuhaf.bana yardım eder misiniz? Saçınızı nsıl düzleştiriyorsunuz,hangi ürünleri kullanıyorsunuz zarar görmemesi,kabarmaması için.
umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Jannacim,ben baronesim.ismimi değştirmek zorunda kaldım.arkadaşım fark etti.Saçını kabarmaması elektriklenmemesi icin tahta tarakla taramanı tavsiye ederim. Düzleştirici olarakta remington tavsiye ediliyor genelde.
Canım maşada genelde babyliss övülüyor bence babyliss tercih et. Tahta tarak olarak ben body shopunkini kullanıyorum cok güzel eskiden azcık elektriklenirdiler artık hiç elektriklenmiyo meğersem taraktan elektrikleniyormuş saclarım:)Jannacim,ben baronesim.ismimi değştirmek zorunda kaldım.arkadaşım fark etti.
Tahta tarak alayim hemen.düzleştiricim yeni.aslinda onun bir sorunu yok.ben beceremiyorum.çeşitli ürünler kullanmak gerekiyor saça,düzleştirmeden önce.ben pek bilgili değilim.ondan yapamıyorum. Bu siralar da maşa arıyorum.saçım çok yoğun değil.satıcı kız 19 luk yeter dedi.19 veya 24-25 mm alicam ya remington ya da braun.senin onerin var mı canım?konik maşa düşündüm ama benim gb beceriksizlere göre değilmiş anladım.
Aaa valla mı ilk fırsatta alayim o zaman. Benim eskisi de babyliss.o yüzden istemedim.satıcı kız da babylisse yonlendirdi ama ben onlara pek güvenmiyorum. Ellerindekini satmaya çalışıyorlar çünküCanım maşada genelde babyliss övülüyor bence babyliss tercih et. Tahta tarak olarak ben body shopunkini kullanıyorum cok güzel eskiden azcık elektriklenirdiler artık hiç elektriklenmiyo meğersem taraktan elektrikleniyormuş saclarım:)
Sen modelini iyi araştır canım, her modeli iyi olmaybiliyorAaa valla mı ilk fırsatta alayim o zaman. Benim eskisi de babyliss.o yüzden istemedim.satıcı kız da babylisse yonlendirdi ama ben onlara pek güvenmiyorum. Ellerindekini satmaya çalışıyorlar çünkü
Tamam canimSen modelini iyi araştır canım, her modeli iyi olmaybiliyor
Çok teşekkür ederim canım ilgine.arzuma bir bakayım.yazdıklarını ben de uygulamak istiyorum.teşekkür ederim.Can'ım merhaba . Bende aynı durumdan muzdariptim tali arzum buka geniş düzleştirici ile tanışana kadar. Arzu'mun buka serisi çok iyi. İnce olanında var ama senin saçların gür olduğu için geniş olanı tercih etmelisin . Bende ilk düzleştiriciye braun ile başlamıştım ana braun hiç iyi değil . He eğer saçınız çok ince ve gür değilse iyi olabilir . Eğer tavsiye ettiğim Arzu'm buka geniş alırsan eminimki çok memnun kalıcaksın . Sadece düzleştiriciye bitmiyor tabi . Ben saçımı mutlaka saç Kremiyle yıkarım şampuandan sonra ve kurutmamaya çalışırım . Saç kurutmak zaten nemi saç diplerine hapsettiği için zararlı ve saçın daha fazla kabarmasına neden olur . Saçlarım kendi kendine kurduktan sonra düzleştirmeden önce panten Argan sürüyorum ve düzleştirme işleminden sonrada aynı şekilde panten Argan uyguluyorum . Saçta yağlanma yapmıyor . Ayrıca iki yıkamada bir saç diplerime hakiki zeytinyağı sürüp bekletiyorum . Böylece çok kabarık ve kırk olan saçlarım harika göZüküyor düzleştirincede tıpkı fön gibi durup kabarıklığı gidiyor :)
Bi dene ilk başlarda bukadar şey sıkıcı gelebilir ama sonucu gördükçe yapmadan duramayacaksın. Ben teşekkür ederim:)Çok teşekkür ederim canım ilgine.arzuma bir bakayım.yazdıklarını ben de uygulamak istiyorum.teşekkür ederim.
Evet başta zor olacak düzenli bir şekilde yapmak ama zamanla rutine girer diye düşünüyorum.teşekkürlerBi dene ilk başlarda bukadar şey sıkıcı gelebilir ama sonucu gördükçe yapmadan duramayacaksın. Ben teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?