Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı kazitirsam ne kadar surede uzar?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meervee85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
1
0
1
28
Merhaba kizlar saclarim cok dokuluyodu benim artik dokulme durdu ama eskisi gibi gür ve sık değil kullandığim duzlestiriciden kaynakli surekli saclarimi duzlestiriyodum sonra boyle oldu eskiden saclarim cok guzeldi kiymetini bilemedim bu hali beni cok uzuyo aynaya baktigimda uzuluyorum kazitmayi dusunuyorum kaziticam da daha once saclarini kazitan var mi varsa ne kadar surede uzadi saclari o surecte ne kullandı lutfen ciddiyetle cevaplayin kazitma falan dicekseniz hic yazmayin bende kazitmak icin can atmiyorum zaten butun yollari denedim ama olmadi benim icinde zor bir durum

Kızlar bence kazıtmayn kırık yanık yerlerini aldırın ve keratin uygulayn ya da kuaför e uygultrn interntte video var izlerseniz sizin için iyi olur ben düşünüyorum inşallah

Bence de kazıtmayın.Ben 1 yıl önce siyah olan saçımı ani bir kararla platin sarısına kadar açtırdım e tabi saçlar koptu yandı derken 1 hafta ruhen kendime gelemedim.3 numaraya vurdurdum göğüs altındaki saçları.Saçlar ölmüştü ölüdü dirilmez her ne kadar kerastase ürünlerini de kullansam banamısın demedi.Şuan saçlarımı toplayabiliyorum.Vitamin ampulleri kullanıyorum ki daha öncede kısa saçlarımı uzatmak , saç kalitesini arttırmak için kullanmıştım.Şuan da uzatma çabasındayım.

Dax süpergro kullanırsanız çok hızlı uzar

Dax superga ve barcelino yağ çabuk uzattığını duydum çok kişiden.
Ben de kazıtmıştım,hızlı uzuyor benim saçlarım 2 yılda omuzlarıma kadar döküldü.
O süreçte ekstra bi bakım yapmadım ben ama hala dökülüyor ve ince telli seyrek. eskiden gür ve kalın telliydi.

canım yağ bakımı yap ben saç uzamnıyım yağ ve kısa kesim istersen özelden yazabilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…