( moral bozmak istemeden) 8-9 cmlik kisim gerçekten kotu olmus sunup kopmalar devam ediyorsa bence azar azar kestirin benim dip uc komple sacim boyleydi kurtuldum şükür bakimlarla duzelir deyip kestirmemistim ama bir taraf koparak omzuma diger taraf sirtima gelince kestirdim umarim kisq zamanda uzar da gerek kalmaz
umarım bir an önce sağlıkla uzar, ben de yıpranma yüzünden kestirmiştim kısacık
Zaten son 1 sene hiç boyatmadim her ay kestirdim. Sonra olaplex e güvenerek bi daha sarı yapınca saçım noktayı koydu. Kestirmekten de bıktım artık.( moral bozmak istemeden) 8-9 cmlik kisim gerçekten kotu olmus sunup kopmalar devam ediyorsa bence azar azar kestirin benim dip uc komple sacim boyleydi kurtuldum şükür bakimlarla duzelir deyip kestirmemistim ama bir taraf koparak omzuma diger taraf sirtima gelince kestirdim umarim kisq zamanda uzar da gerek kalmaz
keratinin markasi ne brezilya fonu icinse eger birkac ay yaniklari kapatir gormezsiniz
hicbirbilgim yok brezilya fonu konusunda ama fforumda konusu var oraya sorun istersenizCanım keratin lissage brazilian keratin diye bir marka. Brezilya fönü.
Firmaldehitsiz yazıyor üzerinde ama formaldehitsiz brezilya fönü de olmuyormuş kafam karıştı bu yüzden
olaplexten memnun olan daha duymadim bir şatafatta urunu tanittilar ki herkes aldandi.kerayin bakimi dusunmezmisiniz ben yanik oldugu zamanlar yapıyordum iyide geliyordu kendim alip evde yapıyordum ben davines var artego var biraz arastirin uzun bir surede yetiyorZaten son 1 sene hiç boyatmadim her ay kestirdim. Sonra olaplex e güvenerek bi daha sarı yapınca saçım noktayı koydu. Kestirmekten de bıktım artık.
bu bakimi sadece diplere uyguladiniz degilmi cam terebentin var icinde cisssss uclari kuruturBakım 2: Hindistan cevizi yağı,dax,tatlı badem yağı, Hint yağı,zeytinyağı ve bir kaç damla cam terebentin yağını ısıtıp sürdüm. 2 saat sonra yıkayacağım.
olaplexten memnun olan daha duymadim bir şatafatta urunu tanittilar ki herkes aldandi.kerayin bakimi dusunmezmisiniz ben yanik oldugu zamanlar yapıyordum iyide geliyordu kendim alip evde yapıyordum ben davines var artego var biraz arastirin uzun bir surede yetiyor
çam terebentin bir kaç damla koydum diye bütün saçıma sürdüm ama haklısın bir dahaki sefere uçlara ayrı hazırlayayım.bu bakimi sadece diplere uyguladiniz degilmi cam terebentin var icinde cisssss uclari kurutur
brezılya fonunumu neyını soracaksın ben sorarım :)onu araştırıyorum ama evdeki breazilya fönünün bi tedavi etkisi olmaz mı diye de merak ettiğim için henüz almadım. kendi başlığında sormuştum ama kılıçbalığı bu aralar yok malum. görünce belki bi inceler cevap verir:)
çam terebentin bir kaç damla koydum diye bütün saçıma sürdüm ama haklısın bir dahaki sefere uçlara ayrı hazırlayayım.
brezılya fonunumu neyını soracaksın ben sorarım :)
aman aman boy ve uclara ayrı bakım yap
canım sordum mesela natura keratinde formaldehitsiz ama basarili bir marka o yuzden brezilya fonu formaldehit içermiyor diye kotu olacak birsy yok sen ilk uygulqmani yap ama isiyi yuksek kullanmacanım elimdeki brezilya fönü nasıl iyi bir şeymidir anlayamadım.internette bir bilgi bulamadım. fransadan geldi.o yüzden kullanan birini bulup soramıyorum da. uygulamaya çekindim açıkçası.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tedavisi-yapmanin-incelikleri.417209/page-967
bu sayfada hem içerik hemde uygulama bilgisi görsellerini koydum. içeriği özellikler kafamı karıştırdı. formaldehitsiz diyor kutusunun üzerinde. ama forumda formaldehitsiz brezilya fönü olmaz yazıyor. bende pek anlamıyorum kimyadan. o yüzden bekliyorum öyle. saçımızı düzelticez derken zehirlenmeyelimde. sorabilrsen çok sevinirim canım
Bi cesaret deneyim madem saçımın bir tutamindacanım sordum mesela natura keratinde formaldehitsiz ama basarili bir marka o yuzden brezilya fonu formaldehit içermiyor diye kotu olacak birsy yok sen ilk uygulqmani yap ama isiyi yuksek kullanma
once diplere sonra uçlara uyguladin dehilmi bir yerde okumuştum sirasinin böyle olmasi gerektiginiBakım 3: uçlara Hindistan cevizi yağı, badem yağı, zeytin yağı, Hint yağı .diplere sürdüğüm karışıma ise bir kaç damla cam terebentin ekledim. İki saat bekleyip yıkadım.
Yağ bakimlari iyi hoş ama bir yumak saçım kopuyor sürerken. 16 seans bitince saçım kalmayabilir. Sulu bakimlar mı bulsam napsam
Cam terebentini direk surmek yerine şampuana eklemenizi tavsiye ederimBakım 3: uçlara Hindistan cevizi yağı, badem yağı, zeytin yağı, Hint yağı .diplere sürdüğüm karışıma ise bir kaç damla cam terebentin ekledim. İki saat bekleyip yıkadım.
Yağ bakimlari iyi hoş ama bir yumak saçım kopuyor sürerken. 16 seans bitince saçım kalmayabilir. Sulu bakimlar mı bulsam napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?